Αδίστακτοι κακοποιοί χτύπησαν και λήστεψαν γριούλα

Αδίστακτοι κακοποιοί χτύπησαν και λήστεψαν γριούλα

«Χτενίζουν» το Αγρίνιο οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν ένα νεαρό κακοποιό που, μαζί με έναν συνεργό του ο οποίος συνελήφθη από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., χτύπησαν και έριξαν στο έδαφος μια ηλικιωμένη γυναίκα για να αρπάξουν την τσάντα της που περιείχε 980 ευρώ.

Αδίστακτοι κακοποιοί χτύπησαν και λήστεψαν γριούλα
Οι δύο δράστες πλησίασαν την ανυποψίαστη 79χρονη έξω από το σπίτι της και, αφού την τραυμάτισαν ελαφρά, άρπαξαν την τσάντα και τράπηκαν σε φυγή πεζή. Όμως, το θύμα ειδοποίησε αστυνομικούς που περιπολούσαν σε κοντινή απόσταση και, λίγη ώρα αργότερα, ο 37χρονος έπεσε στα χέρια τους έχοντας πάνω του μόνο 250 ευρώ από τα κλεμμένα χρήματα, τα οποία αποδόθηκαν στην ηλικιωμένη.

Όμως, ο συνεργός του κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται, καθώς τα στοιχεία του έχουν ταυτοποιηθεί. Πρόκειται για έναν 25χρονο που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές και ληστείες, όπως και ο 37χρονος συνεργός του που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου. Και στους δυο ασκήθηκε δίωξη για ληστεία και απλή σωματική βλάβη κατά συναυτουργία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης