Έπιασαν τον τελευταίο της σπείρας με τις 15 κλοπές

Έπιασαν τον τελευταίο της σπείρας με τις 15 κλοπές

Ο 21χρονος Έλληνας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας που του απήγγειλε τις ίδιες κατηγορίες με τους συνεργούς του

Έπιασαν τον τελευταίο της σπείρας με τις 15 κλοπές
Σαν να μην συνέβαινε τίποτε κυκλοφορούσε στη Βέροια το τελευταίο από τα τέσσερα μέλη της σπείρας που είχε διαπράξει μια ληστεία, 12 διαρρήξεις και τρεις κλοπές οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή της Ημαθίας και Πέλλας! Εκεί τον εντόπισαν οι άνδρες της Ασφάλειας και του πέρασαν χειροπέδες βάσει εντάλματος σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του.

Ο 21χρονος Έλληνας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας που του απήγγειλε τις ίδιες κατηγορίες με τους συνεργούς του που είχαν συλληφθεί τις προηγούμενες ημέρες, δηλαδή σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ληστεία, διακεκριμένες κλοπές και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. Τελευταίος είχε πέσει στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας την περασμένη Παρασκευή ένας 17χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου επίσης είχε εκδοθεί ένταλμα. Νωρίτερα, είχαν συλληφθεί άλλα δύο μέλη της σπείρας, ηλικίας 18 και 19 χρόνων.

Κλείσιμο
Το βράδυ της 11ης Δεκεμβρίου οι τέσσερις νεαροί είχαν ληστέψει ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στην Πατρίδα Ημαθίας, όπου απείλησαν τον υπάλληλο με κυνηγετική καραμπίνα και άρπαξαν 1.530 ευρώ. Το όχημα με το οποίο διέφυγαν και είχαν κλέψει λίγη ώρα νωρίτερα από τη Βέροια, το εγκατέλειψαν σε κοντινή απόσταση. Από την προανάκριση είχε προκύψει η εμπλοκή τους σε 15 κλοπές με λεία μετρητά, κοσμήματα, εργαλεία και ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 6.925 ευρώ. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης