Ορεστιάδα: Πεινασμένοι και θεριακλήδες ήταν οι ανήλικοι διαρρήκτες

Ορεστιάδα: Πεινασμένοι και θεριακλήδες ήταν οι ανήλικοι διαρρήκτες

Αφού χόρτασαν ξέσπασαν στους χώρους του σχολείου στο οποίο είχαν τρυπώσει προκαλώντας μεγάλες ζημιές

Ορεστιάδα: Πεινασμένοι και θεριακλήδες ήταν οι ανήλικοι διαρρήκτες
Αφού χόρτασαν με τα τρόφιμα και αναψυκτικά που άρπαξαν από ένα περίπτερο που διέρρηξαν στην Ορεστιάδα οι δυο νεαροί δράστες, από τους οποίους ο ένας μόλις 14 χρόνων, ξέσπασαν στους χώρους του σχολείου στο οποίο είχαν τρυπώσει προκαλώντας μεγάλες ζημιές!

Αυτά συνέβησαν τα ξημερώματα της Κυριακής και, μετά από έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας, συνελήφθησαν ο ανήλικος και ο σεσημασμένος από παλιά 19χρονος συνεργός του που είχαν κλέψει και 70 ευρώ από το εσωτερικό του περιπτέρου και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας. 

Κλείσιμο
Η δικογραφία περιλαμβάνει και έναν 16χρονο Βούλγαρο που πριν από μια εβδομάδα συμμετείχε μαζί με τον 19χρονο στη διάρρηξη ενός ακόμη περιπτέρου, από το οποίο άρπαξαν 200 ευρώ, 191 συσκευασίες καπνού, 110 πακέτα τσιγάρων και 120 συσκευασίες με διάφορα είδη καπνιστού, μέρος από τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

***  Τα ψυγεία ενός περιπτέρου στην Ιαλυσό της Ρόδου έβαλε στο στοχαστρό του ένας 45χρονος, ο οποίος τα παραβίασε και άρπαξε αναψυκτικά και ποτά αξίας 100 ευρώ. Όμως, εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, συνελήφθη και τα κλεμμένα προϊόντα βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια του περιπτέρου. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ρόδου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης