Κρήτη: Λαθροθήρες άνοιξαν πυρ εναντίον δασικών φυλάκων!

Κρήτη: Λαθροθήρες άνοιξαν πυρ εναντίον δασικών φυλάκων!

Οι δράστες διέφυγαν προσωρινά, αλλά οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Δασών ταυτοποίησαν τα στοιχεία τους και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Κρήτη: Λαθροθήρες άνοιξαν πυρ εναντίον δασικών φυλάκων!
«Υπερωρίες» κάνουν κάποιοι λαθροκυνηγοί στην Κρήτη, παραβιάζοντας τις επιτρεπόμενες ημέρες και τις ζώνες θήρας που ορίζει ο νόμος. Όταν εντοπίζονται, μάλιστα, γίνονται εξαιρετικά επικίνδυνοι όπως οι δυο που βρέθηκαν αντιμέτωποι με άνδρες του Δασαρχείου  Ρεθύμνης και δεν δίστασαν να ανοίξουν πυρ εναντίον τους!

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Κυριακής, όταν οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Δασών Ρεθύμνης εντόπισαν δυο άτομα να κυνηγούν παράνομα μέσα σε Καταφύγιο Άγριας Ζωής. Οι λαθροθήρες τράπηκαν σε φυγή, ενώ ταυτόχρονα πυροβολούσαν για να εμποδίσουν τους δασοφύλακες να τους καταδιώξουν, ευτυχώς χωρίς να τραυματίσουν κάποιον από αυτούς.

Κλείσιμο
Οι δράστες διέφυγαν προσωρινά, αλλά οι υπάλληλοι της Διεύθυνσης Δασών ταυτοποίησαν τα στοιχεία τους και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη θήρα και παραβάσεις του νόμου περί όπλων, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου και η υπόθεση πήρε το δρόμο της κύριας ανάκρισης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης