Κιάτο: Συνελήφθη ανήλικος τσιγγάνος για ληστεία και κλοπές

Κιάτο: Συνελήφθη ανήλικος τσιγγάνος για ληστεία και κλοπές

Οπλισμένος με μαχαίρι, απείλησε, χτύπησε και λήστεψε έναν ηλικιωμένο, διέρρηξε ένα σπίτι και άρπαξε ό,τι βρήκε μπροστά του από ένα πάρκινγκ μέσα σε λίγες ώρες...

Κιάτο: Συνελήφθη ανήλικος τσιγγάνος για ληστεία και κλοπές
Τα έκανε όλα μέσα σε λίγες ώρες, πριν πέσει στα χέρια των ανδρών του αστυνομικού τμήματος Κιάτου, ένας ανήλικος τσιγγάνος. Οπλισμένος με μαχαίρι, απείλησε, χτύπησε και λήστεψε έναν ηλικιωμένο, διέρρηξε ένα σπίτι και άρπαξε ό,τι βρήκε μπροστά του από ένα πάρκινγκ στην ευρύτερη περιοχή!

Μετά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες, οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν άμεσα και κατάφεραν να εντοπίσουν τον ανήλικο κακοποιό που είχε τραπεί σε φυγή με τα χρήματα, ένα κόσμημα και ένα κινητό που είχε αρπάξει από το σπίτι του ηλικιωμένου τον οποίο είχε χτυπήσει στο Πάσιο Κορινθίας. Μαζί με το μαχαίρι με το οποίο είχε απειλήσει το θύμα, βρέθηκαν πάνω του και τα κλοπιμαία που επιστράφηκαν στον γεροντάκο.

Κλείσιμο
Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης που ακολούθησε, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι, λίγες ώρες νωρίτερα, ο «άγουρος» κακοποιός είχε κλέψει ένα ποδήλατο και μία ηλεκτρονική συσκευή από τον χώρο στάθμευσης ενός σπιτιού στο Κιάτο, ενώ είχε διαρρήξει και ένα σπίτι στην πόλη στο οποίο δεν βρήκε κάτι για να κλέψει. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κορίνθου στον οποίο οδηγήθηκε, του άσκησε δίωξη για ληστεία, κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, ενώ ερευνάται αν έχει διαπράξει και άλλα αδικήματα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης