Πατέρας και τέσσερις γιοι είχαν από ένα όπλο ο καθένας

Πατέρας και τέσσερις γιοι είχαν από ένα όπλο ο καθένας

Κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί, βρήκαν τέσσερα πιστόλια, δύο φυσίγγια και ένα σουγιά 

Πατέρας και τέσσερις γιοι είχαν από ένα όπλο ο καθένας
Οικογένεια... «πιστολέρο» συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στην Πάτρα, όταν έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο διαμέρισμά τους και διαπίστωσαν ότι οπλοφορούσαν τόσο ο πατέρας όσο και οι τέσσερις γιοι του! Φυσικά, κανείς δεν είχε νόμιμη άδεια για οπλοκατοχή.

Κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί, βρήκαν τέσσερα πιστόλια, δύο φυσίγγια και ένα σουγιά που κατείχαν παράνομα ο 56χρονος ιδιοκτήτης του διαμερίσματος και τα παιδιά του ηλικίας 28, 27, 26 και 23 χρόνων. Όλοι συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που τους άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή, ενώ τα όπλα εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση ώστε να διαπιστωθεί αν και πού είχαν χρησιμοποιηθεί.

Κλείσιμο
Οπλισμένοι με δύο σιδερογροθιές ήταν οι δυο νεαροί που σταμάτησαν με το Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν σε σήμα για έλεγχο που τους έκαναν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στη Λιβαδειά, όταν διαπίστωσαν ότι ο 24χρονος οδηγός είχε υποπέσει σε τροχαία παράβαση. Τόσο ο ίδιος, όσο και ο μόλις 17 χρόνων συνεπιβάτης, είχαν πάνω τους  τις σιδερογροθιές, ενώ ο 24χρονος ιδιοκτήτης του οχήματος δεν διέθετε δίπλωμα  οδήγησης. Έτσι, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς με την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής, ενώ ο 24χρονος κατηγορείται και για παράβαση του Κ.Ο.Κ..
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης