Σφακιά: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον Γάλλο τουρίστα
Νεκρή βρέθηκε η γυναίκα του το πρωί της Κυριακής
Συνεχίζονται και σήμερα, Δευτέρα, οι έρευνες για τον 64χρονο Γάλλο τουρίστα που το πρωί της Παρασκευής έφυγε για πεζοπορία από το Λουτρό προς την Αράδαινα. Έπειτα από 24 ώρες, κατά τις οποίες το ζευγάρι δεν επικοινώνησε με κανέναν, στήθηκε επιχείρηση εντοπισμού τους από την ΕΜΑΚ και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Δυστυχώς, η 62χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή, χτυπημένη στο κεφάλι, στον ορεινό όγκο από την Ανώπολη προς το Λουτρό, εκτός του μονοπατιού Ε4.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.