Σέρρες: Καλλιεργούσε γιγάντια χασισόδεντρα στην αυλή του

Σέρρες: Καλλιεργούσε γιγάντια χασισόδεντρα στην αυλή του

Οι αστυνομικοί έμειναν άφωνοι από το θράσος του καλλιεργητή, αφού τα δέκα χασισόδεντρα είχαν ξεπεράσει σε ύψος τα τρία μέτρα!

Σέρρες: Καλλιεργούσε γιγάντια χασισόδεντρα στην αυλή του
Θεόρατα ήταν τα δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε στην αυλή της κατοικίας του σε χωριό των Σερρών ένας 55χρονος, αλλά εκείνος δεν… ανησυχούσε μήπως εντοπιστούν, έως τη στιγμή που του χτύπησαν την πόρτα οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών!

Οι αστυνομικοί έμειναν άφωνοι από το θράσος του καλλιεργητή, αφού τα δέκα χασισόδεντρα είχαν ξεπεράσει σε ύψος τα τρία μέτρα! Μαζί με αυτά, κατασχέθηκαν και τρία αποξηραμένα δενδρύλλια κάνναβης ύψους από ένα ως 1,2 μέτρου και ο 55χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών που τους απήγγειλε κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Κλείσιμο

Άλλα δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους ενός και 1,20 μέτρου ξερίζωσαν οι άνδρες της Ασφαλείας Γιαννιτσών από την αυλή του σπιτιού ενός 47χρονου σε χωριό της Πέλλας. Ο ιδιοκτήτης συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών.


Πληροφορίες ότι έκανε διακίνηση ναρκωτικών είχαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας για έναν 42χρονο και έκαναν έρευνα στο σπίτι του, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν 36 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης