Γυναίκα διακινούσε λαθραία τσιγάρα στην Ξάνθη

Γυναίκα διακινούσε λαθραία τσιγάρα στην Ξάνθη

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι της 46χρονης 337 πακέτα τσιγάρων και τρεις συσκευασίες καπνού χωρίς τις απαραίτητες ταινίες του φόρου κατανάλωσης

Γυναίκα διακινούσε λαθραία τσιγάρα στην Ξάνθη
Οι πληροφορίες ότι μια γυναίκα διακινούσε ποσότητες λαθραίων τσιγάρων και καπνού στην ευρύτερη περιοχή, οδήγησαν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ξάνθης στα ίχνη μιας 46χρονης Ελληνίδας η οποία κατοικεί σε χωριό του νομού.

Κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι της 46χρονης, διαπίστωσαν ότι έκρυβε 337 πακέτα τσιγάρων και τρεις συσκευασίες καπνού χωρίς τις απαραίτητες ταινίες του φόρου κατανάλωσης, τα οποία προόριζε για πώληση. Τα παράνομα είδη κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο Τελωνείο Ξάνθης που θα καταλογίσει τους ανάλογους δασμούς και φόρους.

Κλείσιμο
Η 46χρονη συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, που της απήγγειλε κατηγορίες για λαθρεμπόριο τσιγάρων και καπνού και παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα.

*** Το σακίδιο που είχε στους ώμους του ένας 26χρονος που περπατούσε στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, κίνησε υποψίες στους αστυνομικούς της Ασφαλείας που τον σταμάτησαν για να τον ελέγξουν και βρήκαν μέσα μία συσκευασία με αδασμολόγητο καπνό βάρους 725 γραμμαρίων. Ο καπνός  εστάλη στο Τελωνείο Οινόης για να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι και ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και λαθρεμπορία.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης