Μια γριούλα έπεσε θύμα δυο αδίστακτων ανήλικων τσιγγάνων που μπήκαν στο σπίτι της στον Άγιο Γεώργιο Βοιωτίας και της απέσπασαν την προσοχή για να αρπάξουν ό,τι είχε απομείνει από την πενιχρή σύνταξή της. Όμως, συνελήφθησαν πριν ξοδέψουν τα 140 ευρώ που άρπαξαν και στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς οδηγήθηκαν και οι γονείς τους.
Οι δράστες ηλικίας 17 και 14 χρόνων χρησιμοποίησαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο του πατέρα του μεγαλύτερου, αλλά η 85χρονη κατήγγειλε την κλοπή στην Αστυνομία και αμέσως ξεκίνησαν έρευνες. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Λιβαδειάς εντόπισαν το αυτοκίνητο στον Αλίαρτο, συνέλαβαν τους δυο νεαρούς και επέστρεψαν τα χρήματα στην ηλικιωμένη. Λίγο αργότερα, συνελήφθησαν ο πατέρας του 17χρονου και η μητέρα του 14χρονου, που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους ενώ τα παιδιά για κλοπή κατά συναυτουργία.
*** Κοντά στον οικισμό τσιγγάνων στο Πυρί Θηβών συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας μια 19χρονη που αποπειράθηκε να αρπάξει χρήματα από την τσέπη ενός 75χρονου στις Πλαταιές, αλλά έγινε αντιληπτή και μπήκε στο αυτοκίνητο ενός 35χρονου συνεργού της με το οποίο εξαφανίστηκαν. Η νεαρή τσιγγάνα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών που της άσκησε δίωξη για απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία, ενώ ο συνεργός της αναζητείται.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.