Χαλκιδική: Είχε από ηρωίνη και όπιο μέχρι... παπαρούνες!

Χαλκιδική: Είχε από ηρωίνη και όπιο μέχρι... παπαρούνες!

Σε αποθήκη ναρκωτικών είχε μετατρέψει το σπίτι του ένας 46χρονος, ο οποίος συνελήφθη την ώρα που είχε βγει για να αναζητήσει αγοραστές...

Χαλκιδική: Είχε από ηρωίνη και όπιο μέχρι... παπαρούνες!
Σε αποθήκη ναρκωτικών όλων των ειδών είχε μετατρέψει το σπίτι του σε περιοχή της Χαλκιδικής ένας 46χρονος, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Πολυγύρου την ώρα που είχε βγει για να αναζητήσει αγοραστές για μεγάλη ποσότητα ηρωίνης που είχε μαζί του.

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητό του στην επαρχιακή οδό Νέων Μουδανιών– Σιθωνίας και βρήκαν μέσα μια μία συσκευασία με ηρωίνη βάρους 39,2 γραμμαρίων και ένα ναρκωτικό χάπι για το οποίο δεν είχε συνταγή γιατρού. Ο 46χρονος βρέθηκε αμέσως με χειροπέδες και το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε, αλλά οι εκπλήξεις δεν είχαν τελειώσει ακόμη.

Κλείσιμο
Στην έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του βρέθηκαν 78 αποσπάσματα παπαρούνας από το οπιούχο φυτό μήκων η υπνοφόρος ύψους πέντε ως 0,30 εκατοστών, ένα μπουκάλι με όπιο σε υγρή μορφή βάρους 397 γραμμαρίων, δυο συσκευασίες με 17,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και άλλα δυο ναρκωτικά χάπια, καθώς και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής άσκησε δίωξη στον 46χρονο για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, αλλά η έρευνα συνεχίζεται για να βρεθεί η φυτεία της οπιούχου παπαρούνας από την οποία προμηθευόταν τα αποσπάσματα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης