Ληστεία στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στα Καμένα Βούρλα

Ληστεία στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στα Καμένα Βούρλα

Δύο αλλοδαποί δράστες εισέβαλαν στο υποκατάστημα της τράπεζας και υπό την απειλή όπλου και χειροβομβίδας έκλεψαν περίπου 5.000 ευρώ - Συναγερμός και μπλόκα από την αστυνομία στην ευρύτερη περιοχή

Ληστεία στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στα Καμένα Βούρλα
Ένοπλη ληστεία στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στα Καμένα Βούρλα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας.

Δύο αλλοδαποί, πιθανότατα αλβανικής καταγωγής, μπήκαν, στις 12:05, στο κατάστημα και υπό την απειλή όπλου, έκλεψαν περίπου 5.000 ευρώ.  Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, οι δύο ληστές περίμεναν ότι θα βρουν περισσότερα χρήματα, καθώς σήμερα γίνονταν οι πληρωμές των συντάξεων του ΟΓΑ.

Κλείσιμο
Οι ληστές, σύμφωνα με το LamiaReport, δεν φορούσαν κουκούλες, ένας εξ' αυτών ωστόσο φορούσε τζόκεϊ. Εισέβαλαν στην τράπεζα και αφού απείλησαν ότι έχουν και χειροβομβίδα, έκλεψαν περίπου 5.000 ευρώ. Στη συνέχεια απομακρύνθηκαν πεζοί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας έχει σημάνει συναγερμός, εχούν στηθεί μπλόκα στην ευρύτερη περιοχή. Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας βρίσκεται και το υλικό από τις κάμερες του κλειστού κυκλώματος του υποκαταστήματος του ΤΤ προκειμένου να ταυτοποιήσουν τους δράστες. 

Οι αστυνομικοί αναζητούν ένα Opel Astra, καθώς υπάρχουν μαρτυρίες ότι οι ληστές μπορεί να διέφυγαν με ένα τέτοιο αυτοκίνητο.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης