Ληστές πήραν τα λύτρα αλλά... μετάνιωσαν και συνέχισαν την εκβίαση!

Ληστές πήραν τα λύτρα αλλά... μετάνιωσαν και συνέχισαν την εκβίαση!

Θεώρησαν λίγα -τελικά- τα χρήματα - Συνελήφθη ένας Έλληνας, αναζητούνται τρεις αθίγγανοι

Ληστές πήραν τα λύτρα αλλά... μετάνιωσαν και συνέχισαν την εκβίαση!
Μετάνιωσε για το ύψος των λύτρων που απαίτησε και πήρε για να επιστρέψει στους ιδιοκτήτες του το αυτοκίνητο που είχε κλέψει η συμμορία του ο αρχηγός της και εξακολούθησε να εκβιάζει τα μέλη της οικογένειας ζητώντας περισσότερα χρήματα!

Όλα ξεκίνησαν στις 8 Μαΐου, όταν η τετραμελής σπείρα έκλεψε το αυτοκίνητο ενός 68χρονου στην Αλμυρή Κορινθίας και ο 27χρονος Έλληνας τηλεφώνησε στο 44χρονο γιο του ιδιοκτήτη απαιτώντας εκβιαστικά χρήματα για να το επιστρέψουν. Εκείνος συμφώνησε και, το μεσημέρι της επόμενης ημέρας παρέδωσε τα λύτρα και παρέλαβε το κλεμμένο αυτοκίνητο.

Κλείσιμο
Όμως, λίγες ώρες αργότερα, ο 27χρονος άρχισε πάλι να τηλεφωνεί στο 44χρονο, αυτή τη φορά απειλώντας τον με τη σωματική ακεραιότητα του ίδιου και μελών της οικογένειάς του! Εκείνος προσποιήθηκε ότι υπέκυψε στο νέο εκβιασμό, αλλά πήγε στην Ασφάλεια Κορίνθου και οι αστυνομικοί προσημείωσαν τα χρήματα.

Στο ραντεβού για την παράδοσή τους στην Κόρινθο, ο 27χρονος συνελήφθη τη στιγμή που παραλάμβανε το χρηματικό ποσό και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, που του άσκησε δίωξη για εκβίαση και κλοπή. Οι αστυνομικοί αναζητούν τώρα τους τρεις τσιγγάνους συνεργούς του ηλικίας 21, 32 και 41 χρόνων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης