Νεαρές ήθελαν να τα... «τσούξουν» δωρεάν!

Νεαρές ήθελαν να τα... «τσούξουν» δωρεάν!

Τις πρόδωσε κάμερα ασφαλείας γειτονικού καταστήματος

Νεαρές ήθελαν να τα... «τσούξουν» δωρεάν!
Μπορεί να κατάφεραν να περάσουν από το ταμείο του σούπερ μάρκετ τα οινοπνευματώδη ποτά που έκλεψαν δυο νεαρές Ελληνίδες, ίσως μάλιστα και να γλέντησαν καταναλώνοντάς τα, όμως τελικά δεν απέφυγαν τους μπελάδες με τη δικαιοσύνη χάρη στην κάμερα ασφαλείας ενός γειτονικού καταστήματος!

Η κλοπή είχε γίνει στις 10 Σεπτεμβρίου του 2013, όταν οι δυο «μακρυχέρες» ηλικίας 20 και 18 χρόνων είχαν «βουτήξει» από το κατάστημα ενός 48χρονου στην Κατερίνη έξι φιάλες οινοπνευματωδών ποτών συνολικής αξίας 130 ευρώ. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ερευνούσαν την υπόθεση, εξασφάλισαν το οπτικό υλικό και κατάφεραν να εξιχνιάσουν την υπόθεση. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δυο κοριτσιών, υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Κλείσιμο
*** Την κατάλληλη στιγμή τελείωσε το μάθημά της μια 38χρονη που διδάσκει σε φροντιστήριο ξένης γλώσσας στην πόλη της Λάρισας, για να πιάσει στα πράσα μέσα στο γραφείο της έναν 34χρονο Έλληνα που είχε «βουτήξει» το κινητό και το πορτοφόλι της που περιείχε τραπεζικές και άλλες κάρτες! Ο δράστης το έβαλε στα πόδια, αλλά συνελήφθη από αστυνομικούς που ειδοποίησε η καθηγήτρια και πάνω του βρέθηκαν τα κλοπιμαία. Όπως εξακριβώθηκε από την προανάκριση, ο 34χρονος είχε κλέψει πριν από λίγες ημέρες με τον ίδιο τρόπο 30 ευρώ και ένα tablet με τον φορτιστή του μέσα από την τσάντα μιας 23χρονης σε εστιατόριο της πόλης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης