Άγριος καβγάς Παπαδάκη-Καρύδη με... φόντο τον Παπανδρέου

Άγριος καβγάς Παπαδάκη-Καρύδη με... φόντο τον Παπανδρέου

Ο παρουσιαστής αφαίρεσε το λόγο από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος απείλησε ότι θα αποχωρήσει και τότε «άναψαν τα αίματα»

Άγριος καβγάς Παπαδάκη-Καρύδη με... φόντο τον Παπανδρέου
Έξαλλος έγινε με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Καρύδη, ο Γιώργος Παπαδάκης στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Ο Παπαδάκης υπέβαλε μια σειρά ερωτημάτων στον κ. Καρύδη, ο οποίος -σύμφωνα με τον παρουσιαστή- απέφευγε να απαντήσει.

Η έκρηξη ήρθε όταν προσπαθούσε να πείσει τον βουλευτή ότι ο Γιώργος Παπανδρέου με την ανακοίνωση που εξέδωσε τόνιζε ότι η συνεργασία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ο βουλευτής από την πλευρά του επέμενε ότι αυτό που είπε ο πρώην πρωθυπουργός ήταν αν αυτή η συνεργασία θα ωφελήσει τη χώρα.

Κλείσιμο
Εκνευρισμένος ο Παπαδάκης φώναξε: «Ειλικρινά δεν σας αφήνω να συνεχίσετε και σας αφαιρώ το λόγο»!

Ο κ. Καρύδης προειδοποίησε ότι «εάν μου αφαιρέσετε το λόγο θα φύγω από την εκπομπή σας!», κάτι που έκανε μπουρλότο τον δημοσιογράφο: «Φύγετε! Φύγετε! Θα με απειλήσετε; Εδώ τι κάνω εγώ; Μανταρίνια πουλάω; Δεν είμαι συντονιστής δημοσιογράφος;», φώναξε ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Λυπάμαι που μιλάτε με αυτόν τον τρόπο! Δεν σας καταλαβαίνω. Δεν θα μου υπαγορεύσετε εσείς τι θα απαντήσω», παρατήρησε ο βουλευτής.

«Θέλετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Δεν θέλω να σας ακούσω!», επέμεινε ο δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης