Χαλκίδα: Στα 91 του κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ανήλικη!

Χαλκίδα: Στα 91 του κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ανήλικη!

Ισχυρίστηκε ότι η 16χρονη κοπέλα του είχε ζητήσει πριν δύο χρόνια χρήματα για να προχωρήσουν σε σεξουαλική επαφή, αλλά εκείνος αρνήθηκε και από τότε δεν την είχε ξαναδεί

Χαλκίδα: Στα 91 του κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ανήλικη!
Ένα 16χρονο κορίτσι που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα νοητικής υστέρησης φέρεται να έπεσε θύμα αποπλάνησης από έναν ηλικιωμένο, ο οποίος ήδη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας. Ωστόσο, οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό διερευνώνται.

Ο 91χρονος φερόμενος ως σάτυρος αναζητήθηκε στο σπίτι του στη Χαλκίδα το πρωί της Δευτέρας και συνελήφθη. Είχε προηγηθεί λίγες ώρες νωρίτερα η καταγγελία της μητέρας της 16χρονης στο τοπικό τμήμα Ασφαλείας, ότι παρέσυρε στην κατοικία του το ανήλικο κορίτσι, του προσέφερε χρηματική αμοιβή και το υπέβαλε σε ασελγείς πράξεις, ενώ φέρεται να ολοκλήρωσε τη σεξουαλική επαφή τους!

Κλείσιμο
Σε βάρος του ηλικιωμένου σχηματίστηκε δικογραφία για αποπλάνηση ανήλικης και κατάχρηση σε ασέλγεια, κατηγορίες τις οποίες ο ίδιος αρνήθηκε. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι η 16χρονη κοπέλα του είχε ζητήσει πριν δύο χρόνια χρήματα για να προχωρήσουν σε σεξουαλική επαφή, αλλά εκείνος αρνήθηκε και από τότε δεν την είχε ξαναδεί. Ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να διερευνηθούν περαιτέρω τα στοιχεία της καταγγελίας και να γίνει ιατροδικαστική εξέταση στην 16χρονη. Ο φερόμενος ως δράστη αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του στον ανακριτή με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης