«Βροχή» τα φορτία χασίς από την Αλβανία

«Βροχή» τα φορτία χασίς από την Αλβανία

Τελευταίο περιστατικό αποτελεί η σύλληψη ενός 24χρονου Γερμανού στην Αμφιλοχία - Έπειτα από αστυνομικό έλεγχο στο όχημά του  βρέθηκαν 214 κιλά ακατέργαστης κάνναβης αλαβνικής προέλευσης

«Βροχή» τα φορτία χασίς από την Αλβανία
Δεν περνάει μέρα που να μην εντοπίσουν οι αστυνομικές υπηρεσίες της Ηπείρου ένα φορτίο με μεγάλες ποσότητες χασίς αλβανικής προέλευσης, το οποίο έχει περάσει τα σύνορα και κατευθύνεται προς την Αθήνα. Ένα ακόμη εντοπίστηκε στο φορτηγάκι που οδηγούσε ένας νεαρός Έλληνας.

Οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. έκριναν ύποπτο το φορτηγάκι και το παρακολούθησαν ως την Αμφιλοχία, όπου το σταμάτησαν για να του κάνουν έλεγχο. Στο εσωτερικό του βρήκαν κρυμμένες δεκάδες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 214 κιλά ακατέργαστης κάνναβης που ο νεαρός οδηγός είχε παραλάβει απ' τα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Κλείσιμο
Ο 24χρονος που γεννήθηκε και ζει στην Γερμανία συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν μαζί με το φορτηγάκι το φορτηγάκι ανήκει σε κάτοικο Θεσπρωτίας, ο οποίος αναζητείται καθώς δεν είχε δηλώσει κλοπή και εικάζεται ότι το είχε παραχωρήσει για την μεταφορά των ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης