Παπαγεωργόπουλος: Δεν ήταν δουλειά μου να ελέγχω τι έπαιρνε ο Σαξώνης

Παπαγεωργόπουλος: Δεν ήταν δουλειά μου να ελέγχω τι έπαιρνε ο Σαξώνης

Έτσι απάντησε ο πρώην δήμαρχος όταν στο δικαστήριο αναφέρθηκε ότι υπήρχε απόφαση του δημάρχου να μην παίρνει χρήματα από το ταμείο ο Παναγιώτης Σαξώνης

Παπαγεωργόπουλος: Δεν ήταν δουλειά μου να ελέγχω τι έπαιρνε ο Σαξώνης
Την αντίδραση του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου προκάλεσαν η υπενθύμιση από την πλευρά της οικονομικής επιθεωρήτριας, Α. Τσεμπερά, ότι είχε παρθεί από τον δήμαρχο απόφαση να μην παίρνει χρήματα από το ταμείο ο Π. Σαξώνης, απόφαση που δεν τηρήθηκε ποτέ, όπως και πολλές άλλες, τονίζοντας πως επικρατούσε ένα χάος στο δήμο. 

Μάλιστα η κυρία Τσεμπερά υποστήριξε ότι με τον τρόπο αυτό ο πρώην διευθυντής της οικονομικής υπηρεσίας του δήμου Θ. Γκόλας συντελούσε στην υπεξαίρεση με την κάλυψη του Μ. Λεμούσια και του Β. Παπαγεωργόπουλου. 

Κλείσιμο
«Δεν ήταν δουλειά μου να ελέγχω αν παίρνει λεφτά ο Σαξώνης» απάντησε ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης προσθέτοντας ότι δεν έβλπε αν έπαιρνε μετρητά ή επιταγές ο Σαξώνης και πως απλά κοιτούσε τον τελικό αριθμό των χρημάτων που υπήρχαν στο ταμείο.

Τέλος, ο συνήγορος του Μ. Λεμούσια, Α. Κούγιας ρώτησε τον κατηγορούμενο Θ. Γκόλα αν δέχτηκε ποτέ παρέμβαση από τον Λεμούσια με τον πρώτο να απαντά αρνητικά. 

Πηγή: seleo.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης