Κατά λάθος έκρηξη σε δεσμίδα ασφαλείας στην Εθνική Τράπεζα Σητείας

Κατά λάθος έκρηξη σε δεσμίδα ασφαλείας στην Εθνική Τράπεζα Σητείας

Η τράπεζα πλημμύρισε καπνό και χρώμα - Ενεργοποιήθηκε άμεσα ο συναγερμός πυρασφάλειας!

Κατά λάθος έκρηξη σε δεσμίδα ασφαλείας στην Εθνική Τράπεζα Σητείας
Σκηνές πανικού επικράτησαν στο κατάστημα της Εθνικής τράπεζας στη Σητεία, όταν εξερράγη κατά λάθος ο μηχανισμός αποτροπής ληστείας που ήταν τοποθετημένος στην ειδική τσάντα μεταφοράς χρημάτων, με αποτέλεσμα η τράπεζα να πλημμυρίσει καπνό και... χρώματα και να ενεργοποιηθεί ο συναγερμός πυρασφάλειας!

Κάποιο σφάλμα στη λειτουργία της τσάντας, που δεν γίνεται να ανοίξει χωρίς την απαραίτητη διαδικασία απασφάλισης με κωδικό και ειδικό κλειδί, προκάλεσε την έκρηξη του μηχανισμού που βάφει με ανεξίτηλο μελάνι τα χρήματα καταστρέφοντάς τα, ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιεί και ένα καπνογόνο με σκοπό να τρομοκρατήσει τον επίδοξο ληστή και να τον αποτρέψει. Το ατύχημα συνέβη όταν ένας υπάλληλος δημόσιας υπηρεσίας έκανε ανάληψη μεγάλου ποσού και το τοποθέτησε στην τσάντα ασφαλείας. 

Κλείσιμο
Τη στιγμή που περνούσε από την πόρτα ασφαλείας ο μηχανισμός ενεργοποιήθηκε, πυκνός καπνός τύλιξε την τράπεζα κάνοντας αποπνικτική την ατμόσφαιρα με αποτέλεσμα να τεθούν σε λειτουργία οι ανιχνευτές καπνού, ενώ η είσοδος και το πεζοδρόμιο γέμισαν χρώματα! Οι υπάλληλοι και λίγοι πελάτες πετάχτηκαν έντρομοι, αλλά η έξοδος κινδύνου δεν... λειτουργούσε με αποτέλεσμα ο πανικός να κυριεύσει τους πάντες! Ευτυχώς, οι υπάλληλοι κράτησαν την ψυχραιμία τους και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Το αστυνομικό τμήμα Σητείας διενεργεί προανάκριση για να διαπιστωθεί για ποιο λόγο ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός αποτροπής ληστειών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης