Άρπαξαν τη σύνταξη ηλικιωμένου στη Χαλκιδική

Άρπαξαν τη σύνταξη ηλικιωμένου στη Χαλκιδική

Ο άντρας έπιασε την κουβέντα με τον ηλικιωμένο τραβώντας την προσοχή του, ενώ η γυναίκα του ζήτησε να της δείξει την τουαλέτα...

Άρπαξαν τη σύνταξη ηλικιωμένου στη Χαλκιδική
Πού να πήγαινε το μυαλό ενός ηλικιωμένου ότι η 64χρονη γυναίκα που του είχε χτυπήσει την πόρτα μαζί με έναν ακόμα άγνωστο άντρα, δεν ήταν παρά κοινή κλέφτρα; Κι όμως, εκείνη βρήκε ευκαιρία να ανακαλύψει πού έκρυβε τη σύνταξή του και να την ξαφρίσει!

Οι δυο, άγνωστοι στον 79χρονο άντρα, δράστες τον επισκέφθηκαν στο σπίτι του στην περιοχή Λάκκωμα της Χαλκιδικής στις 11 του περασμένου Δεκεμβρίου.

Κλείσιμο
Ο άντρας έπιασε την κουβέντα με τον ηλικιωμένο τραβώντας την προσοχή του, ενώ η γυναίκα του ζήτησε να της δείξει την τουαλέτα. Χωρίς να την αντιληφθεί το θύμα, έψαξε τα συρτάρια της κρεβατοκάμαράς του και άρπαξε 600 ευρώ.

Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Πολυγύρου και η 64χρονη ταυτοποιήθηκε ως μία από τους δράστες. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την εξακρίβωση των στοιχείων του συνεργού της και τη διαλεύκανση τυχόν άλλων παρόμοιων κλοπών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης