Άδειασαν αποθήκη με ανταλλακτικά και τα πούλησαν

Άδειασαν αποθήκη με ανταλλακτικά και τα πούλησαν

Στα ίχνη σπείρας «κυνηγών» μετάλλων που δρουν στην ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας βρίσκεται η τοπική Αστυνομία, μετά τον εντοπισμό πλήθους κλεμμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην εταιρεία ανακύκλωσης μιας 33χρονης γυναίκας στην εθνική οδό Σπάρτης– Γυθείου.

Άδειασαν αποθήκη με ανταλλακτικά και τα πούλησαν
Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Σπάρτης συνέλαβαν την ιδιοκτήτρια όταν επιβεβαίωσαν ότι τα ανταλλακτικά είχαν κλαπεί από μια αποθήκη που είχε γίνει στόχος διάρρηξης στη Μαγούλα Λακωνίας και τα επέστρεψαν στον ιδιοκτήτη τους. Ως ένας από τους δράστες της κλοπής που είχε γίνει το βράδυ της Δευτέρας, ταυτοποιήθηκε ένας 28χρονος τσιγγάνος ο οποίος αναζητείται.

*** Μπορεί ο όγκος των ανακυκλώσιμων υλικών από αλουμίνιο, πλαστικό, χαρτί και σίδερα να ήταν μεγάλος, αλλά η συνολική αξία τους δεν ξεπερνούσε τα 100 ευρώ. Ένα ποσό που δεν άξιζε τον κόπο να βρεθούν με χειροπέδες ένας 16χρονος και ο 25χρονος οι οποίοι τα έκλεβαν από τους κάδους ανακύκλωσης του Δήμου Πέλλας στα Γιαννιτσά! Οι άνδρες της  Ασφαλείας τους έπιασαν στα πράσα και κατέσχεσαν τα κλεμμένα υλικά που αποδόθηκαν σε εκπρόσωπο του Δήμου. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

Κλείσιμο
*** Οκτώ σωλήνες χαλκού χρηματικής αξίας 250 ευρώ «σήκωσε» από την αυλή μιας κατοικίας στη Ρόδο μια 32χρονη Ελληνίδα «κυνηγός» χαλκού, όμως οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ανακάλυψαν τα ίχνη της μέσα σε λίγες ώρες, τη συνέλαβαν και επέστρεψαν τα κλοπιμαία στον ιδιοκτήτη τους.

*** Μπήκε σε ένα κατάστημα στις Σέρρες παριστάνοντας τον πελάτη ένας 56χρονος και, όταν δεν τον έβλεπαν οι υπάλληλοι, αποπειράθηκε να κλέψει διάφορα μεταλλικά αντικείμενα. Όμως, έγινε αντιληπτός και ειδοποιήθηκαν άνδρες της Τροχαίας που βρίσκονταν κοντά, οι οποίοι του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης