Πελεγρίνης: Το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο λειτουργεί κανονικά

Πελεγρίνης: Το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο λειτουργεί κανονικά

Για συκοφαντική εκστρατεία εις βάρος του Ισρύματος έκανε λόγο ο πρύτανης του ΕΚΠΑ, δηλώνοντας ότι διέταξε ΕΔΕ για να σωθεί το κύρος του πανεπιστημίου

Πελεγρίνης: Το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο λειτουργεί κανονικά
Στην προσπάθεια που γίνεται στο Πανεπιστήμιο Αθηνών για να λυθούν τα προβλήματα αναφέρθηκε ο πρύτανης του Ιδρύματος Θ. Πελεγρίνης, τονίζοντας: “To Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών μετά την ομόφωνη απόφαση της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου της 10ης/12/2013 λειτουργεί από σήμερα κανονικά. Τα πάσης φύσεως προβλήματα που έχουν προκύψει γίνεται προσπάθεια να θεραπευθούν.”

Ο κ. Πελεγρίνης δηλώνει επίσης τα εξής: Η συκοφαντική εκστρατεία εις βάρος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών συνεχίζεται από τους γνωστούς συκοφάντες που επιδιώκουν τη διάλυση του Δημόσιου Πανεπιστημίου. Το Πανεπιστήμιο Αθηνών δεν μπορεί να ασχολείται με την αντιμετώπιση των συκοφαντών καθημερινά, πράγμα που θα πράξει ασκώντας τα νόμιμα δικαιώματά του.

Κλείσιμο
Προς πλήρη τεκμηρίωση των αποφάσεων του Πανεπιστημίου και κατάδειξη της συκοφαντίας διέταξα ήδη τη διεξαγωγή Ενόρκων Διοικητικών Εξετάσεων (Ε.Δ.Ε.) προκειμένου να ενημερωθεί πλήρως για τα καταγγελλόμενα από τους συκοφάντες η Πανεπιστημιακή Σύγκλητος και η κοινή γνώμη, έτσι ώστε να προστατευθεί το κύρος του Πανεπιστημίου και η πανεπιστημιακή κοινότητα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης