Λιβαδειά: Άντλησε 900 λίτρα πετρέλαιο από τις δεξαμενές πάρκου με κεραίες

Λιβαδειά: Άντλησε 900 λίτρα πετρέλαιο από τις δεξαμενές πάρκου με κεραίες

Άδειασε τις δεξαμενές στο πάρκο κεραιών τηλεοπτικών σταθμών και εταιρειών κινητής τηλεφωνίας

Λιβαδειά: Άντλησε 900 λίτρα πετρέλαιο από τις δεξαμενές πάρκου με κεραίες
Στην κορυφή έκανε ό,τι ήθελε, αλλά στους πρόποδες τον περίμενε η... Αστυνομία! Ο λόγος για έναν 37χρονο «κυνηγό» καυσίμων από τη Λιβαδειά ο οποίος ανέβηκε στο πάρκο κεραιών τηλεοπτικών σταθμών και εταιρειών κινητής τηλεφωνίας που βρίσκεται στο όρος Χλωμό στη Λοκρίδα Φθιώτιδας και άδειασε τις δεξαμενές!

Ο δράστης φόρτωσε στο φορτηγάκι του τα μπιτόνια στα οποία είχε μεταγγίσει 900 λίτρα πετρέλαιο το οποίο «ρούφηξε» από μια δεξαμενή και άρχισε να κατεβαίνει από το βουνό, όταν βρήκε ξαφνικά μπροστά του τα περιπολικά της Αστυνομίας που είχε ειδοποιηθεί για ύποπτες κινήσεις στο πάρκο. Ο 37χρονος συνελήφθη κοντά στην Κυρτώνη Αταλάντης και το φορτηγό του κατασχέθηκε μαζί με τα μπιτόνια που περιείχαν τα κλεμμένα καύσιμα, τα οποία επιστράφηκαν στους υπεύθυνους καναλιών και εταιρειών.

Κλείσιμο
Την παραγωγή δυο πατατοπαραγωγών έβαλε στο χέρι ένα ζευγάρι αλλοδαπών που εργάζονται ως επιστάτες σε κτήματα της Αχαΐας! Οι δράστες τρύπωσαν σε δύο χωράφια και άρπαξαν 100 τελάρα με πατάτες, τα οποία έκρυψαν μέσα στην αποθήκη που χρησιμοποιούν ως κατάλυμα στον Άραξο. Όμως, η τοπική Αστυνομία έφτασε στα ίχνη τους, βρήκε τις κλεμμένες πατάτες που αναγνωρίστηκαν από τους ιδιοκτήτες των χωραφιών και τους επιστράφηκαν. Το ζευγάρι προσπάθησε να αντισταθεί στη σύλληψη, αλλά δεν την απέφυγε και παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Αυτόφωρο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης