Ιδιοκτήτης fast food έκανε delivery... ναρκωτικών

Ιδιοκτήτης fast food έκανε delivery... ναρκωτικών

36χρονος επιχειρηματίας συνελήφθη από τη Δίωξη Ναρκωτικών και στο σπίτι του οι αστυνομικοί βρήκαν ποσότητες χασίς και χαπιών για τα οποία δεν διέθετε συνταγές γιατρών

Ιδιοκτήτης fast food έκανε delivery... ναρκωτικών

Έκανε και delivery… ναρκωτικών από τα καταστήματα γρήγορου φαγητού των οποίων είναι ιδιοκτήτης ένας 36χρονος ο οποίος συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη από άνδρες της Δίωξη Ναρκωτικών, οι οποίοι είχαν πληροφορίες για την παράνομη δραστηριότητά του.

Στο σπίτι του επιχειρηματίας, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν μια συσκευασία με 238 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης και 11 ναρκωτικά χάπια Zanax για τα οποία δεν διέθετε συνταγή γιατρού. Ο 36χρονος κρατείται και θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης.
Κλείσιμο



*** Δεν έμοιαζε και πολύ με το… κοριτσάκι με τα σπίρτα ο 38χρονος Αφγανός που είχε οκτώ σπιρτόκουτα στο πρόχειρο κατάλυμα που διατηρεί στην περιοχή Μουρίκι Βοιωτίας, όπου έκαναν έρευνα οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Θηβών μετά από πληροφορίες που δέχθηκαν ότι διακινεί ναρκωτικά! Πράγματι, στα κουτιά δεν υπήρχαν σπίρτα, αλλά συνολικά 40,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που ο αλλοδαπός θα διακινούσε σε χρήστες της ευρύτερης περιοχής κι έτσι παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης