Στη «φάκα» της αστυνομίας δύο άτομα για κλοπές από σπίτια και οχήματα

Στη «φάκα» της αστυνομίας δύο άτομα για κλοπές από σπίτια και οχήματα

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις

Στη «φάκα» της αστυνομίας δύο άτομα για κλοπές από σπίτια και οχήματα
Συνελήφθησαν την περασμένη Πέμπτη το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας, ένας 34χρονος Έλληνας και ένας 19χρονος Αλβανός, για διαρρήξεις-κλοπές από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, φορτηγά και οικίες.

Όπως προέκυψε από την έρευνα οι δύο συλληφθέντες, μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, το τελευταίο δίμηνο είχαν διαπράξει συνολικά οκτώ διαρρήξεις-κλοπές από οικίες και οχήματα στην Αθήνα και το Ίλιον από τα οποία αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές, χρηματικά ποσά, προσωπικά έγγραφα και άλλα αντικείμενα.

Κλείσιμο
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο φορητοί υπολογιστές, πέντε φορητές συσκευές αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων, τρία κινητά τηλέφωνα, ένα φορητό mp3 player, δύο πένσες, δύο κατσαβίδια και ένα σφυρί, δύο ζευγάρια γάντια εργασίας, εξαρτήματα δικύκλων, δύο κράνη, ένα μαχαίρι μήκους 16,5 εκ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης