Πρέβεζα: Έξι συλλήψεις αλλοδαπών με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

Πρέβεζα: Έξι συλλήψεις αλλοδαπών με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

Κατηγορούνται για τα αδικήματα της πλαστογραφίας πιστοποιητικών, αποδοχής προϊόντων εγκλήματος και παράνομης εισόδου στη χώρα

Πρέβεζα: Έξι συλλήψεις αλλοδαπών με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα

Συνελήφθησαν, τη Δευτέρα σε διαφορετικές περιπτώσεις, στο πλαίσιο συστηματικών ελέγχων για την καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης, στην Ηγουμενίτσα και στο Καναλλάκι Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας, καθώς και του Αστυνομικού Τμήματος Καναλλακίου, έξι αλλοδαποί, με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν:
   
-Δύο υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 30 και 31 ετών, διότι κατείχαν δύο πλαστές ταυτότητες και μία πλαστή άδεια οδήγησης Δανίας, με σκοπό να ταξιδέψουν παράνομα στο εξωτερικό. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχαν προμηθευτεί τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα έναντι του χρηματικού ποσού των 2.000 ευρώ, από περιοχή της Κωνσταντινούπολης.
    
-Ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατείχε διαβατήριο Αλβανίας, το οποίο έφερε πλαστή σφραγίδα εισόδου, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα μας.
    
-Ένας 28χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατείχε διαβατήριο Αλβανίας, το οποίο έφερε πλαστή σφραγίδα εισόδου.
    
-Ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατείχε διαβατήριο Αλβανίας, το οποίο έφερε πλαστή σφραγίδα εισόδου, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα μας. Κατά την προανάκριση προέκυψε ότι είχε καταβάλει σε άγνωστο άτομο το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, για την προμήθεια του πλαστού εγγράφου.
    
-Ένας 23χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατείχε διαβατήριο Αλβανίας, το οποίο έφερε πλαστά εντυπώματα σφραγίδων εισόδου και εξόδου, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα μας, λόγω διοικητικής απέλασης.

Κατηγορούνται για τα αδικήματα της πλαστογραφίας πιστοποιητικών, αποδοχής προϊόντων εγκλήματος και παράνομης εισόδου στη χώρα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης