Με τιμές αρχηγού κράτους υποδέχθηκε η Κύπρος την Κάρα του Αγ. Ανδρέα

Με τιμές αρχηγού κράτους υποδέχθηκε η Κύπρος την Κάρα του Αγ. Ανδρέα

Η Τιμία Κάρα του Αποστόλου Ανδρέα αφίχθηκε, στο παλαιό αεροδρόμιο Λάρνακας, με στρατιωτικό αεροπλάνο C-130, της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας

Με τιμές αρχηγού κράτους υποδέχθηκε η Κύπρος την Κάρα του Αγ. Ανδρέα
Η Τιμία Κάρα του Αποστόλου Ανδρέα, μεταφέθηκε σήμερα στην Κύπρο, και θα παραμείνει στη Λευκωσία, μέχρι τη Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου, για προσκύνημα από τους πιστούς. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου, οι πιστού μπορούν να προσκυνούν από τις 6 το πρωί έως τις 11 το βράδυ.

Η Τιμία Κάρα του Αποστόλου Ανδρέα αφίχθηκε, στο παλαιό αεροδρόμιο Λάρνακας, με στρατιωτικό αεροπλάνο C-130, της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας.

Κλείσιμο
Την υποδέχθηκαν με τιμές αρχηγού κράτους, ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου  Χρυσόστομος και ο υπ. Άμυνας Φώτης Φωτίου εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Στις 6 θα γίνει η επίσημη τελετή υποδοχής στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας στη Λευκωσία στη παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, του Προέδρου της Βουλής Γιαννάκη Ομήρου,  του Πρέσβη της Ελλάδος Βασίλη Παπαϊωάννου, μελών της Ιεράς Συνόδου, εκπροσώπων της πολιτειακής, πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του τόπου, κλήρου και λαού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης