Ζευγάρι διακινούσε ναρκωτικά και ουσίες για ντόπινγκ

Ζευγάρι διακινούσε ναρκωτικά και ουσίες για ντόπινγκ

Στο σπίτι τους βρέθηκε «θησαυρός»

ΑΕΚ: Τα βρόντησε ο Μπάγεβιτς μετά την ήττα στον Βόλο!
Ζευγάρι διακινούσε ναρκωτικά και ουσίες για ντόπινγκ
Όλων των ειδών τα ναρκωτικά  κατέσχεσαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών στην Πάτρα, στην κατοχή ενός 21χρονου Αλβανού  και της 23χρονης Ελληνίδας φίλης  του που διακινούσαν ακόμη  και απαγορευμένες αναβολικές ουσίες που χρησιμοποιούνται για το ντοπάρισμα αθλητών!

Οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν από  πληροφορίες στην κατοικία του ζευγαριού, όπου βρήκαν κρυμμένες επτά συσκευασίες  με ηρωίνη βάρους 24,8 γραμμαρίων, 15 συσκευασίες  με κοκαΐνη βάρους 15,6 γραμμαρίων, 79 αναβολικά χάπια, 20 φαρμακευτικά χάπια  για τα οποία απαιτούνταν ιατρική  συνταγή, ενώ σε δεύτερο σπίτι  που διατηρεί ο 21χρονος ανακάλυψαν άλλα 50 γραμμάρια ηρωίνης, 47 φυσίγγια πιστολιού, 12 φυσίγγια περιστρόφου  και τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές. Οι δράστες, στην κατοχή των οποίων κατασχέθηκαν ακόμη 615 ευρώ και τρία κινητά ως μέσα συνεννόησης για τη διακίνηση των ναρκωτικών, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Κλείσιμο
*** Η κρυψώνα που είχε δημιουργήσει  στο θόλο της δεξιάς ρόδας  του Ι.Χ. φορτηγού του ένας 34χρονος  Αλβανός, για να κρύψει τη  νάιλον συσκευασία με ηρωίνη  βάρους 90,8 γραμμαρίων που μετέφερε, δεν πέρασε απαρατήρητη από  τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών  Ιωαννίνων που είχαν πληροφορίες  γι' αυτόν και τον ακινητοποίησαν  στα όρια του νομού με το  νομό Τρικάλων. Ο 34χρονος  συνελήφθη  και οδηγήθηκε στον αρμόδιο  εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων,  ενώ το κινητό του και το  φορτηγό κατασχέθηκαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης