23χρονος στρατιώτης νεκρός σε μετωπική σύγκρουση λεωφορείου με ΙΧ στη Θεσσαλονίκη

23χρονος στρατιώτης νεκρός σε μετωπική σύγκρουση λεωφορείου με ΙΧ στη Θεσσαλονίκη

Κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους - Τραυματίστηκαν ελαφρά επιβάτες των αστικών λεωφορείων καθώς κι ένας από τους δύο οδηγούς τους

23χρονος στρατιώτης νεκρός σε μετωπική σύγκρουση λεωφορείου με ΙΧ στη Θεσσαλονίκη
Οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί στο δρόμο του Πανοράματος, λίγο πριν από τον τερματικό σταθμό Χορτιάτη του ΟΑΣΘ.

Από τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος οδηγός, ηλικίας 23 ετών, που σύμφωνα με πληροφορίες υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία, επιχείρησε να προσπεράσει λεωφορείο του ΟΑΣΘ, αλλά συγκρούστηκε μετωπικά με δεύτερο λεωφορείο του Οργανισμού που εκινείτο στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Κλείσιμο


Λόγω του τροχαίου "παρέλυσε" ο συγκεκριμένος δρόμος και με δυσκολία κατάφεραν να προσεγγίσουν το σημείο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, πυροσβεστικά οχήματα και περιπολικά της τροχαίας.

Όπως έγινε γνωστό, από το τροχαίο τραυματίστηκαν ελαφρά επιβάτες των αστικών λεωφορείων καθώς κι ένας από τους δύο οδηγούς τους.



Στο μεταξύ, η πρωινή βροχόπτωση και ως εκ τούτου η ολισθηρότητα του οδοστρώματος δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης. Σε αρκετές περιπτώσεις καταγράφηκαν τροχαία ατυχήματα με υλικές ζημιές, στα οποία κλήθηκε να επιληφθεί η τροχαία.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης