Εξιχνιάστηκαν τρεις διαρρήξεις στην Κέρκυρα

Εξιχνιάστηκαν τρεις διαρρήξεις στην Κέρκυρα

Ένας 28χρονος τσιγγάνος ο δράστης των επιθέσεων σε σπίτια της Βόρειας Κέρκυρας

Το Χρυσό Λιοντάρι στο "Somewhere" της Σοφία Κόπολα
Εξιχνιάστηκαν τρεις διαρρήξεις στην Κέρκυρα

Ένας 28χρονος τσιγγάνος ο οποίος αναζητείται, ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης τριών διαρρήξεων σε σπίτια σε διάφορες περιοχές της Βόρειας Κέρκυρας. Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Εσπερίων που εξιχνίασαν τις τρεις κλοπές, ερευνούν τώρα αν εμπλέκεται και σε άλλες περιπτώσεις.

Ο δράστης είχε χτυπήσει σε ένα πρωινό στις 11 Νοεμβρίου του 2012 δυο σπίτια στις Λούτσες και την Περίθεια Κέρκυρας και είχε κλέψει χρυσαφικά αξίας 300 ευρώ και ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 300 ευρώ, ενώ στις 6 Δεκεμβρίου του 2012 είχε αρπάξει χρυσαφικά αξίας 5.000 ευρώ από άλλο ένα σπίτι στον Άγιο Παντελεήμονα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατ’ εξακολούθηση που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
Κλείσιμο


*** Δύο κοσμήματα και τρεις ηλεκτρικές συσκευές έκλεψε από το εσωτερικό ενός σπιτιού που διέρρηξε σε χωριό της Ξάνθης ένας 33χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. έχοντας μαζί του τα κλοπιμαία και ένα διαρρηκτικό εργαλείο. Σε βάρος του δράστη εκκρεμούν και έξι καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπές!

*** Δεν πρόλαβε ούτε να… ανοίξει το laptop που έκλεψε μαζί με μικρό χρηματικό ποσό από το εστιατόριο που διέρρηξε στην πόλη των Ιωαννίνων ένας 37χρονος Έλληνας παραβιάζοντας το εξωτερικό ρολό! Οι άνδρες της Ασφάλειας τον έπιασαν ενώ μετέφερε τα κλοπιμαία, τον συνέλαβαν και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης