Προκλητική επίθεση και απειλές κατά δημοσιογράφων

Προκλητική επίθεση και απειλές κατά δημοσιογράφων

Μαινόμενος, βγαίνοντας από τα δικαστήρια ο Κασιδιάρης χτύπησε κάμερα του Reuters, κλώτσησε φωτογράφο και πέταξε κάτω έναν εικονολήπτη του Alpha - «Τώρα θα δείτε σιχάματα!» φώναζε προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ ο Παναγιώταρος - Με προκλήσεις και απειλές έφυγαν και από τη ΓΑΔΑ οι χρυσαυγίτες βουλευτές



Προκλητική επίθεση και απειλές κατά δημοσιογράφων
Επεισοδιακή ήταν η αποχώρηση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, Ηλία Παναγιώταρου και Νίκου Μίχου από την Ευελπίδων, μετά την ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα να αφεθούν ελεύθεροι το πρωί της Τετάρτης.

Αφού χειροκρότησαν το συνάδελφό τους Γιάννη Λαγό που προφυλακίζεται, οι άλλοι τρεις βουλευτές της ΧΑ περπάτησαν προς την πύλη των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Κλείσιμο


Ο Ηλίας Κασιδιάρης χτύπησε με το αριστερό του χέρι κάμερα που κρατούσε εικονολήπτης του διεθνούς ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters και συνέχισε πεζή προς την έξοδο των δικαστηρίων με τον Ηλία Παναγιώταρο να βαδίζει στα δεξιά του.

Λίγο πιο κάτω ο Ηλίας Κασιδιάρης κλώτσησε φωτογράφο ο οποίος προσπάθησε να τον τραβήξει φωτογραφία από χαμηλά και συνέχισε με βήμα ταχύ. Λίγο πριν βγει από την κεντρική πύλη των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων, ο Ηλίας Κασιδιάρης μαινόμενος έσπρωξε και πέταξε κάτω κάμεραμαν του τηλεοπτικού σταθμού Άλφα.



Ο Παναγιώταρος φώναζε υβριστικά και απειλητικά συνθήματα στους δημοσιογράφους όπως: «Τώρα θα δείτε σιχάματα!».

Το Σάββατο ο Κασιδιάρης είχε φτύσει τις τηλεοπτικές κάμερες ενώ έβριζε με σκαιούς χαρακτηρισμούς τους δημοσιογράφους.

Ένταση και στη ΓΑΔΑ

Με τζιπ της Αντιτρομοκρατικής μεταφέρθηκε πίσω στη ΓΑΔΑ ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος.

Την ώρα που βγήκαν από τη ΓΑΔΑ οι δύο εκ των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής που αφέθηκαν ελεύθεροι, Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μίχος, σημειώθηκε ένταση μεταξύ αυτών και των δημοσιογράφων που βρίσκονταν εκεί.

«Χρυσή Αυγή μέχρι τέλους! Πάρτε το χαμπάρι!», φώναξε ο βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος, ενώ ο βουλευτής Νίκος Μίχος είπε, απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους: «Μέχρι τέλους θα φτάσουμε! Μόνο με σφαίρες θα μας σταματήσετε!».





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης