Tο Σάββατο θα απολογηθεί στον ανακριτή ο 45χρονος δολοφόνος του Παύλου Φύσσα

Tο Σάββατο θα απολογηθεί στον ανακριτή ο 45χρονος δολοφόνος του Παύλου Φύσσα

Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων – Πλημελληματικού χαρακτήρα οι κατηγορίες στους άλλους τρεις συλληφθέντες 

Η μάχη του... ξύλινου σταυρού στην Πολωνία
Tο Σάββατο θα απολογηθεί στον ανακριτή ο 45χρονος δολοφόνος του Παύλου Φύσσα
Μετά από την παραμονή του επί τρεις σχεδόν ώρες στο γραφείο του εισαγγελέα, ο 45χρονος δράστης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί το Σάββατο το πρωί, στις 9:00.

Ο 45χρονος, που έχει παραδεχτεί πως επισκεπτόταν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για παράβαση του νόμου περί όπλων. 

Κλείσιμο
Οι τρεις υπόλοιποι συλληφθέντες, δηλαδή η σύζυγος του δράστη, η εξαδέλφη της γυναίκας του, αλλά και ο υπεύθυνος της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής του Πειραιά, βαρύνονται με κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα, και αναμένεται να οδηγηθούν αύριο, στις 3 το μεσημέρι, στον ανακριτή.

Οι δυο γυναίκες κατηγορούνται για ψευδορκία και για απόκρυψη στοιχείων, ενώ ο υπεύθυνος της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά, για παράβαση του νόμου περί όπλων. 

Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια του Πειραιά, λίγο πριν τις 20:30 το βράδυ της Τετάρτης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, κανένα δικηγορικό γραφείο του Πειραιά δεν δέχτηκε να εκπροσωπήσει τον δράστη, με αποτέλεσμα η εισαγγελία να απευθυνθεί σε δικηγορικό γραφείο της Αθήνας, που ζήτησε να μη δημοσιευτεί το όνομά του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης