Κέρκυρα: Πυροσβέστης συνελήφθη με ουσίες για ντόπινγκ και χασίς

Κέρκυρα: Πυροσβέστης συνελήφθη με ουσίες για ντόπινγκ και χασίς

Σε έρευνα στο σπίτι του παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρήκαν 197 χάπια και 50 φιαλίδια απαγορευμένα από την αθλητική νομοθεσία και δυο γκλόπ

Κέρκυρα: Πυροσβέστης συνελήφθη με ουσίες για ντόπινγκ και χασίς

Ύποπτος για διακίνηση παράνομων ουσιών που υπάγονται στην κατηγορία του ντόπινγκ θεωρείται από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 36χρονος που συνελήφθη στην Κέρκυρα, έχοντας στην κατοχή του μεγάλες ποσότητες απαγορευμένων ειδών.

Κλείσιμο

Ο 36χρονος, που είναι εποχικός πυροσβέστης, βρισκόταν από καιρό στο στόχαστρο των αστυνομικών οι οποίοι είχαν πληροφορίες για τις ουσίες που είχε στην κατοχή του. Πράγματι, όταν έκαναν έρευνα στο σπίτι του παρουσία δικαστικού λειτουργού, ανακάλυψαν 197 χάπια και 50 φιαλίδια με περιεχόμενο μια απαγορευμένη από την αθλητική νομοθεσία φαρμακευτική ουσία.

Ο εποχικός πυροσβέστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας κατηγορούμενος και για οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών καθώς, εκτός από τις ουσίες για το ντόπινγκ, κατασχέθηκαν στο σπίτι του δύο πτυσσόμενα κλομπ και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους οκτώ γραμμαρίων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης