Μεθυσμένος τραυμάτισε σοβαρά γυναίκα σε πανηγύρι

Μεθυσμένος τραυμάτισε σοβαρά γυναίκα σε πανηγύρι

Το θύμα πήγε να πάρει το αυτοκίνητό της από το χώρο στάθμευσης όταν ο δράστης όρμησε ξαφνικά πάνω της και τη χτύπησε με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της και να σωριαστεί στο έδαφος αιμόφυρτη

Μεθυσμένος τραυμάτισε σοβαρά γυναίκα σε πανηγύρι

Να... ξεμεθύσει ο 43χρονος δράστης της επίθεσης σε μια γυναίκα περίμεναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου, ώστε να εξηγήσει τι σκοπό είχε όταν τη χτύπησε άγρια στο κεφάλι με αποτέλεσμα να την τραυματίσει σοβαρά! Το περιστατικό συνέβη τη στιγμή που το θύμα πήγε να πάρει το αυτοκίνητό της από το χώρο στάθμευσης για να φύγει από το πανηγύρι στα Τριπόταμα στο οποίο διασκέδαζε με την παρέα της.

Ο δράστης όρμησε ξαφνικά πάνω στην άτυχη 58χρονη γυναίκα από τον Αστρά και τη χτύπησε με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της και να σωριαστεί στο έδαφος αιμόφυρτη. Εκεί την βρήκαν οι φίλοι της που ανησύχησαν επειδή καθυστερούσε και ειδοποίησαν ασθενοφόρο που την μετέφερε σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο της Τρίπολης.
Κλείσιμο

Οι έρευνες που ξεκίνησαν οι αστυνομικοί, οδήγησαν στα ίχνη του 43χρονου από το Περδικονέρι Αρκαδίας που φέρεται ως δράστης και οι αρχικές εκτιμήσεις ανέφεραν ότι σκοπός του ήταν να βιάσει την άτυχη γυναίκα! Ωστόσο, βρισκόταν σε κατάσταση... απόλυτης μέθης, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να απαντήσει στις ερωτήσεις των αστυνομικών!


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης