«Σκοτώνω την κόρη μας για να μη γίνει σαν εσένα»

«Σκοτώνω την κόρη μας για να μη γίνει σαν εσένα»

Νέες αποκαλύψεις από την οικογενειακή τραγωδία στο Άργος - Ο επιχειρηματίας ρίχνει την ευθύνη της αποτρόπαιας πράξης του στην εν διαστάσει σύζυγό του, λέγοντας ότι τον κατέστρεψε και ότι είχε δεσμό με κοινό τους φίλο - Σε κρίσιμη κατάσταση η 17χρονη

Κύπρος:  Δημοτικές εκλογές στα Κατεχόμενα
«Σκοτώνω την κόρη μας για να μη γίνει σαν εσένα»
Τραγικές απαντήσεις βρίσκουν τα ερωτήματα που δημιουργήθηκαν όταν στις 12 Αυγούστου ένας 47χρονος επιχειρηματίας στο Άργος πυροβόλησε την κόρη του και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Τι οδήγησε έναν πατέρα, ο οποίος, λίγο πριν προβεί στην αποτρόπαια πράξη, έτρωγε σε εστιατόριο μαζί με την κόρη του και στη συνέχεια την πυροβόλησε στη μέση του δρόμου;

Κλείσιμο
Οπως αποκαλύπτει το σοκαριστικό σημείωμα που βρήκε η αστυνομία στο σπίτι του, όλα έγιναν για να εκδικηθεί την εν διαστάσει σύζυγό του.

«Θα σκοτώσω την κόρη μου για να σ' εκδικηθώ που με άφησες. Με κατέστρεψες, μου πήρες τα μαγαζιά. Δεν σκοτώνω εσένα για να ζήσεις με τον πόνο της κόρης σου και να πεθάνεις μια ώρα νωρίτερα». Αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων το τραγικό σημείωμα, σύμφωνα με «Βήμα».

«Σκοτώνω την κόρη μας για να μη γίνει σαν και εσένα. Κανονικά θα έπρεπε να σκοτώσω εσένα, αλλά επειδή θα ζήσεις, όσο ζήσεις, με το βάρος του θανάτου της θα είναι καλύτερα», αναφέρει μεταξύ άλλων στο μακροσκελές σημείωμά του.

Το χρονικό

Ο πατέρας -γνωστός επιχειρηματίας του Άργους- έτρωγε με την 17χρονη κόρη του σε μαγαζί στο κέντρο του Άργους στις 2:30 περίπου το μεσημέρι της Δευτέρας 12 Αυγούστου. 

Όταν έφυγαν, ανέβηκαν στο μηχανάκι του πατέρα και τότε η κόρη του ζήτησε να σταματήσει για να πάει στο περίπτερο να πάρει τσιγάρα. Τότε και για άγνωστους έως τώρα λόγους ο πατέρας έβγαλε το όπλο και την πυροβόλησε εν ψυχρώ. Μια σφαίρα την βρήκε στον αυχένα και η δεύτερη στο πρόσωπο, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Star.

Στη συνέχεια ο 47χρονος με το ίδιο πιστόλι, πήγε στο σπίτι του και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι. Οι αστυνομικοί όταν πήγαν σπίτι του για να τον συλλάβουν, τον βρήκαν αιμόφυρτο.

Τι λένε οι αυτόπτες μάρτυρες

«Θύμωσε και εν ψυχρώ πυροβόλησε την κόρη του», είπε στο Star ένας αυτόπτης μάρτυρας.

«Η κοπέλα κατέβηκε να πάρει τσιγάρα και την πυροβόλησε εν ψυχρώ», ανέφερε ένας άλλος.

Κανείς ωστόσο από τους αυτόπτες μάρτυρες δεν ήταν σε θέση να πει στους αστυνομικούς τι ακριβώς έγινε και ο 47χρονος πυροβόλησε την 17χρονη κόρη του.

Αξιοσημείωτο είναι μάλιστα το γεγονός ότι σύμφωνα με μαρτυρίες ο άνδρας είχε αλλάξει από τότε που είχε χωρίσει με τη γυναίκα του.

Σε σοβαρή κατάσταση η 17χρονη

Η ανήλικη κοπέλα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο ΚΑΤ, ενώ ο 47χρονος πατέρας βρίσκεται σε κώμα στο Τζάνειο.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης