Κεφαλονιά: Αγωγή του δημάρχου Αλ. Παρίση κατά ιστοσελίδας για συκοφάντηση

Κεφαλονιά: Αγωγή του δημάρχου Αλ. Παρίση κατά ιστοσελίδας για συκοφάντηση

Αφορμή για την αγωγή αποτέλεσε μουσική παράσταση αφιερωμένη στο Μίκη Θεοδωράκη, κατά την οποία, σύμφωνα με το Kefaloniapress, αποδοκιμάστηκε ο δήμαρχος, γεγονός που ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά

Μεθυσμένος ιερέας πέρασε το βράδυ στη φυλακή
Κεφαλονιά: Αγωγή του δημάρχου Αλ. Παρίση κατά ιστοσελίδας για συκοφάντηση
Αγωγή κατά της  ιστοσελίδας Kefaloniapress κατέθεσε  ο δήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρος Παρίσης, ζητώντας αποζημίωση 100.000 ευρώ, διότι όπως υποστηρίζει  η ιδιοκτήτρια, της ιστοσελίδας, κυρία Ελένη Χιόνη, τον συκοφάντησε σε ένα από τα ρεπορτάζ του site.

Συγκεκριμένα η αντιπαράθεση μεταξύ δημάρχου και δημοσιογράφου ξεκίνησε ύστερα από δημοσίευμα της ιστοσελίδας για τη μουσική παράσταση που ήταν αφιερωμένη στο Μίκη Θεοδωράκη και έγινε στο δημοτικό στάδιο Αργοστολίου στις 9 Αυγούστου με τίτλο «Ποιος τη ζωή μου», την οποία παρακολούθησαν χιλιάδες θεατές.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο πριν από την έναρξη της παράστασης και ενώ ο δήμαρχος κ. Αλέξανδρος Παρίσης ανέβηκε στο πάρκο για να δώσει στον ηθοποιό κ. Γρηγόρη Βαλτινό αναμνηστική πλακέτα για τον Μίκη Θεοδωράκη ο οποίος εξάλλου είναι από χρόνια επίτιμος δημότης Αργοστολίου και τώρα Κεφαλονιάς, ακούστηκαν αποδοκιμασίες από τους θεατές και ο δήμαρχος αναγκάστηκε να αποχωρήσει άρον άρον.  

Από την πλευρά του ο δήμαρχος, όπως αναφέρει στην αγωγή του  «όλα «κύλησαν ομαλά», εγώ προσωπικά έκανα την έναρξη της εκδήλωσης μαζί με τον ηθοποιό Γρηγόρη Βαλτινό και τον Πρόεδρο της ΚΕΔΗΚΕ Αγγελο Κωνσταντάκη, υπήρξε το σύνηθες χειροκρότημα από το κοινό σ’ αυτές τις περιπτώσεις, ουδέποτε υπήρξε από τον συγκεντρωμένο κόσμο κάποια γενική εκδήλωση αποδοκιμασίας».

Διαβάστε εδώ το επίμαχο ρεπορτάζ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης