Ηλιοφάνεια αλλά και βροχές στα ορεινά ηπειρωτικά

Ηλιοφάνεια αλλά και βροχές στα ορεινά ηπειρωτικά

Καλός θα είναι σε γενικές γραμμές ο καιρός σε όλη τη χώρα – Στους 34 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία στην Αττική

Πρόωρες γεννήσεις και κληρονομικότητα
Ηλιοφάνεια αλλά και βροχές στα ορεινά ηπειρωτικά
Ηλιοφάνεια θα επικρατήσει το Σάββατο, ωστόσο θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις, οι οποίες μετά το μεσημέρι θα πυκνώσουν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και ενδέχεται να εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες στην Ήπειρο, τη Δυτική Μακεδονία και τα ορεινά της Πελοποννήσου.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 33 στην Κεντρική Ελλάδα, από 18 έως 34 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 21 έως 34 στη Νότια Ελλάδα, από 21 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη και από 23 έως 32 βαθμούς στο Ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και στις Κυκλάδες και το Νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά ισχυροί. Ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι δυτικών διευθύνσεων άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.
Κλείσιμο

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, στην Αττική θα επικρατήσει ηλιοφάνεια, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει τους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου με τις μέγιστες στα βόρεια και ανατολικά να είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι στο Σαρωνικό και μέτριοι έως ισχυροί στο Νότιο Ευβοϊκό.

Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού και στη Θεσσαλονίκη, με τον υδράργυρο να φτάνει τους 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης