Λήστεψαν ταξιτζή αλλά τους έπιασαν

Λήστεψαν ταξιτζή αλλά τους έπιασαν

Πρόκειται για έναν 34χρονο Έλληνα και έναν 41χρονο Ιρανό στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν τα κλοπιμαία και επιστράφηκαν στον ταξιτζή

Λήστεψαν ταξιτζή αλλά τους έπιασαν
 Ούτε σαν σκέψη περνούσε από το μυαλό ενός οδηγού ταξί που καθόταν μέσα στο αυτοκίνητό του περιμένοντας πελάτες, ότι οι δυο άνδρες που τον πλησίασαν δεν ήθελαν κούρσα αλλά να τον ληστέψουν! Τον έλουσε, όμως, κρύος ιδρώτας όταν έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου και τον ακινητοποίησαν χτυπώντας τον!

         Οι δυο δράστες που επιτέθηκαν στον ταξιτζή στο Ηράκλειο, άρπαξαν με συνοπτικές διαδικασίες μία κερματοθήκη που περιείχε 30 ευρώ, το κινητό του και μία συσκευή Bluetooth και το έβαλαν στα πόδια. Όμως, ο οδηγός συγκράτησε τα χαρακτηριστικά τους και τα έδωσε σε αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. οι οποίοι κατάφεραν να τους εντοπίσουν λίγες ώρες αργότερα.

Κλείσιμο
         Πρόκειται για έναν 34χρονο Έλληνα και έναν 41χρονο Ιρανό στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν τα κλοπιμαία και επιστράφηκαν στον ταξιτζή. Οι κακοποιοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ οι άνδρες της Ασφαλείας ανέλαβαν να διερευνήσουν αν εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες ληστείες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης