«Γλέντησαν» οι... εμπρηστές  και οι διαρρήκτες!

«Γλέντησαν» οι... εμπρηστές  και οι διαρρήκτες!

Οι κοινωνικές εκδηλώσεις  ανάγκασαν τους κατοίκους να  φύγουν από τα σπίτια τους  αφήνοντάς τα απροστάτευτα και έδωσαν την ευκαιρία σε... εμπρηστές και διαρρήκτες να δράσουν ανενόχλητοι

«Γλέντησαν» οι... εμπρηστές  και οι διαρρήκτες!
Άλλοι γλεντούσαν  κι άλλοι έκαναν... «πάρτι» στα  χωριά της περιφέρειας του  Ηρακλείου! Οι κοινωνικές εκδηλώσεις  ανάγκασαν τους κατοίκους να  φύγουν από τα σπίτια τους  αφήνοντάς τα απροστάτευτα και έδωσαν την ευκαιρία σε... εμπρηστές και διαρρήκτες να δράσουν ανενόχλητοι.

Η γιορτή στην  οποία ήταν καλεσμένοι οι κάτοικοι  του Σγουροκεφαλίου του δήμου  Χερσονήσου, βγήκε... «ξινή» σε έναν  από αυτούς που ειδοποιήθηκε  από έναν γείτονα ότι είχε ξεσπάσει φωτιά στο πολυτελές τζιπ του το οποίο είχε αφήσει έξω από το σπίτι του!

Η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής γλίτωσε τα διπλανά αυτοκίνητα και τα σπίτια από την επέκταση της πυρκαγιάς, όμως το τζιπ καταστράφηκε ολοσχερώς.

Την ίδια ώρα περίπου, στην γειτονική κοινότητα της Επισκοπής γινόταν γάμος στον οποίο ήταν προσκεκλημένοι όλοι οι κάτοικοι του χωριού. Το γλέντι που ακολούθησε, άφησε πικρή γεύση στο στόμα μιας που οικογένειας, επιστρέφοντας στο σπίτι της, το βρήκε λεηλατημένο από διαρρήκτες!

Κλείσιμο
Οι δράστες είχαν τρυπώσει μέσα από ένα ανασφάλιστο παράθυρο, τα είχαν κάνει όλα άνω- κάτω και είχαν αρπάξει χρυσαφικά αξίας 2.000 ευρώ.

«Γης Μαδιάμ» τα έκαναν  και οι άγνωστοι διαρρήκτες  που τρύπωσαν πρωί- πρωί την  Κυριακή σε μια μονοκατοικία στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου Φιλιατρών, όταν οι ιδιοκτήτες έλειπαν στην εκκλησία! Οι δράστες παραβίασαν ένα παράθυρο στην πίσω πλευρά, αναστάτωσαν όλα τα δωμάτια και άρπαξαν 300 ευρώ και τα χρυσαφικά της οικογένειας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης