Οι Αλβανοί δολοφόνοι του αστυνομικού εγκατέλειψαν το G3

Οι Αλβανοί δολοφόνοι του αστυνομικού εγκατέλειψαν το G3

Οι δραπέτες των Τρικάλων το είχαν αρπάξει στο Δίστομο μετά τη δολοφονία του άτυχου υπαρχιφύλακα Γιώργου Ανδριτσόπουλου

Οι Αλβανοί δολοφόνοι του αστυνομικού εγκατέλειψαν το G3
Σημαντική τροπή φαίνεται να παίρνουν οι εξελίξεις στις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό των δραπετών από τις φυλακές Τρικάλων μετά την ανακάλυψη του τυφεκίου G3 που είχαν αρπάξει οι κακοποιοί την περασμένη εβδομάδα κατά τη διάρκεια συμπλοκής τους με αστυνομικούς.

Παρά τις εξονυχιστικές έρευνες που έκαναν δεκάδες αστυνομικοί μέσα και έξω από το χωριό Φιλοθέη στη Δωρίδα, ένας πολίτης ήταν αυτός που ανακάλυψε πεταμένο σε ένα πρανές, στην άκρη του κεντρικού δρόμου, το τυφέκιο τύπου G3 που είχαν εγκαταλείψει οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων!

Είναι ένα από τα όπλα που είχαν κλέψει από τους τρεις αστυνομικούς της Ασφάλειας Λιβαδειάς, όταν τους αφόπλισαν στο Δίστομο την περασμένη Δευτέρα, πριν ανοίξουν πυρ εναντίον του συμβατικού οχήματος των συναδέλφων τους με αποτέλεσμα το θάνατο του άτυχου υπαρχιφύλακα Γιώργου Ανδριτσόπουλου. Τα υπόλοιπα ήταν τα αλεξίσφαιρά τους, τα υπηρεσιακά τους πιστόλια και ένα αυτόματο ΜΡ-5 που βρισκόταν μέσα στο μπλε Ford Focus με το οποίο διέφυγαν οι βαρυποινίτες και δεν έχει βρεθεί ακόμη.

Κλείσιμο

Το σημείο που οι δραπέτες των Τρικάλων δολοφόνησαν τον υπαρχιφύλακα Γιώργο Ανδριτσόπουλο


Ο δολοφονηθείς στη συμπλοκή του Διστόμου, 37χρονος αστυνομικός


Ο περαστικός ειδοποίησε την Αστυνομία και το όπλο παρελήφθη και εστάλη στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας όπου εξετάζεται για αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να καταλάβουν για ποιο λόγο το «ξεφορτώθηκαν» οι δραπέτες, χωρίς να αποκλείουν το ενδεχόμενο να τους έπεσε ή να το άφησαν λόγω του μεγέθους του προτιμώντας τα μικρότερα όπλα που έτσι κι αλλιώς έχουν.

Οι άνδρες της Ασφάλειας έκαναν έρευνα και σε ένα άδειο σπίτι στην περιοχή Τειχίο Δωρίδας όπου, σύμφωνα με μια μαρτυρία, έφαγαν και κοιμήθηκαν οι καταζητούμενοι αφού πρώτα είχαν διαρρήξει ένα παράθυρο. Ο μάρτυρας που έδωσε κατάθεση, ισχυρίστηκε ότι είδε έναν από τους κακοποιούς να βγαίνει από σπίτι. Παράλληλα, ερευνάται και ένα αυτοκίνητο που βρέθηκε σε κοντινή απόσταση από το χωριό Φιλοθέη και φέρεται να χρησιμοποιήθηκε από τους δραπέτες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης