Θες να κάνεις τη superfintech ιδέα σου να φθάσει ψηλά;

Θες να κάνεις τη superfintech ιδέα σου να φθάσει ψηλά;

Έλα στο ειδικά σχεδιασμένο 6μηνιαίο πρόγραμμα επιτάχυνσης ομάδων και επιχειρήσεων στον αναπτυσσόμενο κλάδο του #fintech με mentoring, coaching, τεχνική υποστήριξη και resources.

Θες να κάνεις τη superfintech ιδέα σου να φθάσει ψηλά;
Χρονοδιάγραμμα και βήματα. 
Η υποβολή προτάσεων από ενδιαφερόμενους και ομάδες  ξεκίνησε στις 25 Οκτωβρίου 2017 και λήγει στις 20 Νοεμβρίου 2017 στις 15:00. 
Κλείσιμο

Οι ομάδες που θα επιλεγούν μετά την υποβολή προτάσεων,  θα παρουσιάσουν την ιδέα τους στο selectionday την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017 μπροστά σε κριτική επιτροπή που θα αποτελείται από υψηλόβαθμα στελέχη της Τράπεζας και των συνεργαζόμενων φορέων. 

Η έναρξη του προγράμματος befinnovative 2 θα γίνει στις 11 Δεκεμβρίου 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες και να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα του befinnovativeinnovationlabhttp://befinnovative.com/el/


Επικοινωνία - Ενημέρωση 

Site ενημέρωσης: http://befinnovative.com/contact/
Φόρμα συμμετοχής – υποβολής αίτησης συμμετοχής http://befinnovative.com/el/go
Διαδικασία και Κριτήρια αξιολόγησης επιλογής των τελικών ομάδων που θα παρουσιάσουν στο selectionday 1/12/2017 http://befinnovative.com/el/terms
Σελίδα στο facebookhttps://www.facebook.com/befinnovative/
Φόρμα επικοινωνίας http://befinnovative.com/el/contact
Email befinnovative@crowdpolicy.com 




ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙΣΕ: φοιτητές, επαγγελματίες και σε όποιον θέλει να αναπτύξει την ιδέα του ή την μεθοδολογία του σε ένα βιώσιμο επιχειρηματικόμοντέλο, με την προοπτική αφού επιτύχει στην Ελληνική αγορά, να αποκτήσει εξωστρεφή προσανατολισμό.

ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΕ: ανάπτυξηιδεών από τις συμμετέχουσες ομάδεςσχετικών με τοευρύτεροθεματικόπεδίοτωνχρηματοοικονομικώνσυναλλαγών (fintech) όπως, αυτοματοποιημέναcustomercareσυστήματα (bots), mobilepayments, blockchain, ΑΙ, συστήματαe-commerce, ticketing, marketplaces, e-invoicing, loyaltyplatforms, crowdfunding, bankingAPIs, tradingplatforms, bigdataanalysisκλπΙδιαίτεραενδιαφέρονγιατιςεπιχειρηματικέςμονάδεςτηςΕθνικήςΤράπεζαςπαρουσιάζουνιδέεςπουαφορούνmicro-investments, roboadvisorsκαιP2P/P2Bpayments.

ΠΡΟΣΦEΡΕΙ :
-Επιχειρηματική και τεχνολογική συμβουλευτική, bootcamps για την ανάπτυξη ειδικών δεξιοτήτων (skills), βελτίωση των ιδεών με μεθοδολογίες leandevelopment, ανάπτυξη MVP και prototypes, 
-Συνεργασία με μέντορες και επιχειρήσεις καισυνέργειες με επιταχυντές από το εξωτερικό, ενώ παράλληλαθα αξιοποιηθεί το αναβαθμισμένο ΟpenΒank API της Εθνικής Τράπεζας για τη δημιουργία νέων εφαρμογών. 
-Παροχή πρόσθετων πόρων, όπως υπηρεσίες cloud,χρηματικά βραβεία(10.000Ευρώ θα μοιραστούν στις 2 πρώτες ομάδες)καικυρίως δυνατότητες σύναψης εμπορικών συμφωνιών με την Τράπεζα και με συνεργαζόμενους φορείς. 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης