Μέσα στον Ιούνιο το comeback για το 5άστερο «Les Lazaristes»

Μέσα στον Ιούνιο το comeback για το 5άστερο «Les Lazaristes»

Ετοιμάζεται να λειτουργήσει ξανά και μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ακόμη και πριν το τέλος Ιουνίου

Μέσα στον Ιούνιο το comeback για το 5άστερο «Les Lazaristes»
Με την υπογραφή της διαχειρίστριας εταιρείας Zeus International του Χάρη Σιγανού και πρίν καλά καλά κλείσει ένα μήνα από την αποχώρηση της πρώην διαχειρίστριας Domotel, της οικογένειας Αλεξόπουλου, το 5άστερο «Les Lazaristes» στη Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να λειτουργήσει ξανά και μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ακόμη και πριν το τέλος Ιουνίου.

Σε πρώτη φάση, η μονάδα θα λειτουργήσει χωρίς το brand κάποιας ξένης αλυσίδας, παρά το γεγονός ότι, αρχικά, ορισμένες πληροφορίες ήθελαν την Zeus να... επιστρατεύει την αμερικανική Wyndham, με την οποία διατηρεί στρατηγική συνεργασία για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του αμερικανικού ομίλου στην ελληνική αγορά και όχι μόνο. Ωστόσο, στη συγκεκριμένη φάση, κρίθηκε προτιμότερο το πολυτελές ξενοδοχείο να λειτουργήσει αυτοτελώς, χωρίς την υπογραφή κάποιου ξένου ομίλου.

Κλείσιμο
Σημειωτέον ότι η περίπτωση του «Les Lazaristes», είναι ουσιαστικά η μοναδική μεγάλη μονάδα, η οποία έκλεισε και προγραμματίζεται να ανοίξει εκ νέου σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα- νωρίτερα σε σχέση με τις αρχικές εκτιμήσεις- τηρώντας ουσιαστικά και τις διαβεβαιώσεις προς τους εργαζομένους για άμεση επαναλειτουργία του ξενοδοχείου ώστε να μη χαθεί η φετινή σεζόν με τη θετική συγκυρία για την αγορά της συμπρωτεύουσας. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει και δεν φαίνεται να συμβαίνει ούτε στο προσεχές διάστημα για τις περιπτώσεις π.χ. του Πεντελικόν στην Κηφισιά, το οποίο έκλεισε προ διετίας, ούτε του Athens Ledra της λεωφόρου Συγγρού, παρά τις διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου και στις δύο περιπτώσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο Newmoney
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης