Τι λέει η «Πήγασος» για την καταγγελία των δανείων της

Τι λέει η «Πήγασος» για την καταγγελία των δανείων της

Σε ανακοίνωσή της  προς το χρηματιστήριο η εταιρεία «Πήγασος» υποστηρίζει: Ανακριβής οιαδήποτε σχετική αναφορά περί καταγγελίας των δανειακών συμβάσεων, την 30η Μαΐου 2017

Τι λέει η «Πήγασος» για την καταγγελία των δανείων της
Ανακριβείς χαρακτηρίζει η εταιρεία «Πήγασος» τις αναφορές ότι τα δάνεια του εκδοτικού ομίλου «Πήγασος» που μεταξύ άλλων εκδίδει τις εφημερίδες «Έθνος» και «Ημερησία» καταγγέλθηκαν στις 30 Μαΐου.

Σε ανακοίνωση της εταιρείας «Πήγασος» προς το Χρηματιστήριο της Αθήνας αναφέρεται:

Κλείσιμο
Σε απάντηση του με αριθμ. πρωτ. 1067/31.05.2017 ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναφορικά με δημοσιεύματα ηλεκτρονικού τύπου και με γνώμονα την ομαλή λειτουργία της αγοράς, η «ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ», ενημερώνει το επενδυτικό κοινό και τις αρμόδιες Αρχές, ότι είναι ανακριβής οιαδήποτε σχετική αναφορά περί καταγγελίας των δανειακών συμβάσεων, την 30η Μαΐου 2017.

Ωστόσο πληροφορίες από τις τράπεζες αναφέρουν ότι οι διαδικασίες για την καταγγελία των δανείων της εταιρείας που εκδίδει τις εφημερίδες «Έθνος» και «Ημερησία» έχουν ξεκινήσει.

Τραπεζικές πηγές τονίζουν ότι βάση του κώδικα η διαδικασία καταγγελίας των δανείων ξεκινά με την επιστολή των τραπεζών προς την δανειολήπτρια εταιρεία. Η επιστολή αυτή έχει ήδη σταλεί στην εταιρεία «Πήγασος», αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές και προσθέτουν ότι η τυπική καταγγελία των δανείων του εκδοτικού ομίλου είναι θέμα χρόνου.  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης