Νέος πλειστηριασμός πριν το τέλος του 2016 για το Athens Ledra

Νέος πλειστηριασμός πριν το τέλος του 2016 για το Athens Ledra

Η ελάχιστη τιμή για το δεύτερο (μετά την πρώτη διαδικασία του καλοκαιριού) κατά σειρά πλειστηριασμό της 21ης Σεπτεμβρίου είχε ορισθεί και πάλι στα ίδια επίπεδα, ήτοι τα 47,8 εκατ. ευρώ

Νέος πλειστηριασμός πριν το τέλος του 2016 για το Athens Ledra
Σε νέο πλειστηριασμό που αναμένεται να πραγματοποιηθεί πιθανότατα μέσα στο Νοέμβριο μετατίθενται οι εξελίξεις για το ξενοδοχείο Athens Ledra της Συγγρού, δεδομένου ότι κατά η χθεσινή διαδικασία, ως αναμενόμενο, έληξε χωρίς αποτέλεσμα.

Η ελάχιστη τιμή για το δεύτερο (μετά την πρώτη διαδικασία του καλοκαιριού) κατά σειρά πλειστηριασμό της 21ης Σεπτεμβρίου είχε ορισθεί και πάλι στα ίδια επίπεδα, ήτοι τα 47,8 εκατ. ευρώ, τίμημα το οποίο θεωρείται υψηλό από την αγορά εξ' ού και η άκαρπη νέα προσπάθεια. Ο τρίτος πλειστηριασμός θα εκκινήσει με χαμηλότερο τίμημα σε ποσοστό πιθανότατα 20% κι εκεί είναι πιθανό να εμφανιστεί ενδιαφερόμενος αγοραστής, ο οποίος θα αναλάβει και την πλήρη ανακαίνιση της μονάδας.

Κλείσιμο
Σημειώνεται ότι μέσα στο καλοκαίρι, ο εκ των βασικών μετόχων της ιδιοκτήτριας ΑΣΤΥ Α.Ε., Ευθύβουλος Παρασκευαϊδης, σε συνάντηση που είχε στην Κύπρο με εκπροσώπους των εργαζομένων φέρεται να δήλωσε ότι καταβάλλονται προσπάθειες για την πώληση της μονάδας σε ενδιαφερόμενο αγοραστή προκειμένου να πληρωθούν και οι εργαζόμενοι από το τίμημα της πώλησης. Πηγές ωστόσο που γνωρίζουν από κοντά τα τεκταινόμενα για την περίπτωση του Athens Ledra, θεωρούν δύσκολο ένα τέτοιο ενδεχόμενο, πολύ περισσότερο από την στιγμή που τον πρώτο λόγο έχουν πλέον οι τράπεζες.

Διαβάστε περισσότερα στο Newmoney
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης