Οριστική ρήξη ΣΕΒ-ΔΕΗ για την τιμή του ρεύματος

Οριστική ρήξη ΣΕΒ-ΔΕΗ για την τιμή του ρεύματος

Το θέμα είναι ακανθώδες και για τις πολιτικές εξελίξεις, καθόσον ο ΣΥΡΙΖΑ διαμέσου πρωτοκλασσάτων στελεχών του προκρίνει την μείωση του κόστους της βιομηχανίας

Οριστική ρήξη ΣΕΒ-ΔΕΗ για την τιμή του ρεύματος
Επιστολή-καταπέλτης παραμονή εκλογών απέστειλε ο ΣΕΒ στην διοίκηση της ΔΕΗ για την τιμολογιακή πολιτική στο ρεύμα, κατηγορώντας την, ότι αγνοεί τις υποδείξεις της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας και της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Κατά τον τρόπο αυτό, η διοίκηση της ΔΕΗ παραπέμποντας τις αποφάσεις στην Γενική Συνέλευση των μετόχων δημιουργεί τις προϋποθέσεις να χαρακτηριστούν τέτοιες αποφάσεις κρατικές ενισχύσεις,αφού βασικός μέτοχος της ΔΕΗ είναι το δημόσιο.

Στην συγκεκριμένη επιστολή του προέδρου του ΣΕΒ Θόδωρου Φέσσα υπογραμμίζεται η ανάγκη υιοθέτησης του κριτηρίου καταναλωτικού προφίλ ανά βιομηχανία-πελάτη, που θα εξαλείψει την λογική "take it or leave it" ,που οδηγεί στην απειλή του αφανισμού τα βιομηχανοστάσια αν διακοπεί η παροχή ρεύματος.

Κλείσιμο
Οι βιομηχανικοί κύκλοι σηματοδοτούν κατά τον τρόπο αυτό την οριστική ρήξη με την ΔΕΗ.Το θέμα είναι ακανθώδες και για τις πολιτικές εξελίξεις, καθόσον ο ΣΥΡΙΖΑ διαμέσου πρωτοκλασσάτων στελεχών του (Γιώργος Σταθάκης) προκρίνει την μείωση του κόστους της βιομηχανίας.

Διαβάστε περισσότερα από το newmoney.gr εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης