«Βουτιά» 2,26% στο Χρηματιστήριο Αθηνών

«Βουτιά» 2,26% στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Οι ρευστοποιήσεις που ξεκίνησαν από τις αρχές Σεπτεμβρίου έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας και δίχως μεγάλο τζίρο η αγορά έκλεισε στις 1012,05 μονάδες


«Βουτιά» 2,26% στο Χρηματιστήριο Αθηνών
Σε πλήρη εξέλιξη η καθοδική κίνηση στην Αθήνα με την αγορά να κλείνει ένα βήμα από το ψυχολογικό όριο των 1.000 μονάδων.

Οι ρευστοποιήσεις στην Αθήνα που ξεκίνησαν από τις αρχές Σεπτεμβρίου τώρα έχουν πάρει την μορφή χιονοστιβάδας και δίχως μεγάλο τζίρο (αρκετά  πάνω από τα 100 εκατ. ευρώ) η αγορά έκλεισε στις 1012,05 μονάδες σημειώνοντας πτώση 2,26%.

Κλείσιμο
Οι ξένοι επενδυτές αποχωρούν αφού έχουν πειστεί ότι, θα ξαναγοράσουν σε χαμηλότερες τιμές – ενώ στην αγορά έχουν μείνει μόνο οι traders των hedge Funds και των ξένων οίκων, οι οποίοι δεν έχουν την δύναμη για να γυρίσουν την αγορά.

H πολιτική αβεβαιότητα ρίχνει «λάδι» στην φωτιά (με τις δημοσκοπήσεις), ενώ οι τραπεζικές μετοχές  αναμένουν τα αποτελέσματα των stress tests για να ανακάμψουν.             

«Βουτιά» 5,87% για την μετοχή της ΔΕΗ στα 8,34 ευρώ. Με «βουτιά» 4,57% η Εθνική Τράπεζα στα 2,09 ευρώ. «Βουτιά» 2,36% για την Τράπεζα Πειραιώς στα 1,24 ευρώ. Με πτώση 0,47% ο ΟΤΕ στα 10,50 ευρώ.                         

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης