Οι Έλληνες του Τaxibeat «σκόραραν» στο Μουντιάλ της Βραζιλίας

Οι Έλληνες του Τaxibeat «σκόραραν» στο Μουντιάλ της Βραζιλίας

H υπηρεσία ταξιδεύει εδώ και τρία χρόνια και εκτός ελληνικών συνόρων...

Οι Έλληνες του Τaxibeat «σκόραραν» στο Μουντιάλ της Βραζιλίας
Το Taxibeat η υπηρεσία που ήρθε για να αποκαταστήσει τις σχέσεις αρκετών συμπολιτών μας με την “κίτρινη φυλή” ταξιδεύει εδώ και τρία χρόνια και εκτός ελληνικών συνόρων.

Ο Νίκος Δρανδάκης η ψυχή της εφαρμογής, μίλησε στο news247, με αφορμή την ολοκλήρωση του μουντιάλ για την πρώτη μεγάλη επέκταση, αυτή στην Βραζιλία.

Κλείσιμο


“Ένα χρόνο μετά την παρουσία μας στην Ελλάδα και έχοντας δει ότι αυτό που είχαμε κάνει είχε αποδοχή από τους επιβάτες, αρχίσαμε να σκεφτόμαστε που θα μπορούσαμε να εξάγουμε την ιδέα του Taxibeat στο εξωτερικό. Βάζοντας κάτω τα πράγματα είδαμε ότι η προσπάθεια θα είχε επιτυχία εάν πηγαίναμε σε μία χώρα που είχε αντίστοιχα προβλήματα με αυτά της Ελλάδας στον τομέα της εξυπηρέτησης από τα ταξί, δηλαδή της ποιότητας. Εδώ θα πρέπει να πούμε ότι το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι το πως θα βρεις ταξί -τρόποι υπήρχαν αρκετοί και σήμερα ακόμη περισσότεροι – αλλά το πως αναβαθμίζεις την ποιότητα της υπηρεσίας (π.χ. με αξιολογήσεις).

Έτσι σκεφτήκαμε ότι η Λατινική Αμερική έχει περισσότερες και πολύ μεγαλύτερες αγορές από ότι στην Ευρώπη. Εάν προσθέσουμε την χαμηλή ποιότητα εξυπηρέτησης που κυριαρχεί στην περιοχή παράλληλα με κάποια θέματα ασφάλειας η περιοχή είχε όλα αυτά τα στοιχεία που έδειχναν ότι το ρίσκο ήταν πολύ χαμηλότερο. Στα θετικά ήταν επίσης ότι βρέθηκαν άμεσα και οι συνεργάτες οι οποίοι θα σε έβαζαν στην αγορά πιο άμεσα και με μεγαλύτερη ασφάλεια, πρόκειται μάλιστα για δύο ομογενείς που ζουν στην Βραζιλία, ο Φοίβος Πανταζής και ο Αντώνης Καψάλης”.

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης