Κύπρος: Νέα μέτρα κατά της ανεργίας ανακοίνωσε ο Ν. Αναστασιάδης

Κύπρος: Νέα μέτρα κατά της ανεργίας ανακοίνωσε ο Ν. Αναστασιάδης

Ττέσσερις βασικοί άξονες της νέας δέσμης μέτρων - Θα ενταχθούν 7,500 άνεργοι στην αγορά εργασίας και να επωφεληθούν 2,000 οικογένειες που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού

Κύπρος: Νέα μέτρα κατά της ανεργίας ανακοίνωσε ο Ν. Αναστασιάδης
Μικρομεσαίες επιχειρήσεις, άνεργοι νέοι, ξενοδοχειακή βιομηχανία και κοινωνική συνοχή είναι οι τέσσερις βασικοί άξονες της νέας δέσμης μέτρων που εξήγγειλε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, με στόχο την ενίσχυση της απασχόλησης και την καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού.  

Πρόκειται για δέσμη δέκα μέτρων συνολικής δαπάνης 340 εκ ευρώ, που θα αρχίσουν να υλοποιούνται από τον Ιανουάριο του 2014.

Κλείσιμο
Αναμένεται να ενταχθούν 7,500 άνεργοι στην αγορά εργασίας και να επωφεληθούν 2,000 οικογένειες που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, καθώς και σημαντικός αριθμός επιχειρήσεων.

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας περιέγραψε την αύξηση της ανεργίας και τη μείωση της απασχόλησης ως «μία από τις χειρότερες επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης που βιώνουμε».  Τόνισε ότι «για πλήρη ανατροπή της παρούσας κατάστασης απαιτείται χωρίς αμφιβολία, χρόνος».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης