«Στοιχειωμένους» πύργους και το σπίτι της... κυρίας Κοκοβίκου πουλά το ΤΑΙΠΕΔ

«Στοιχειωμένους» πύργους και το σπίτι της... κυρίας Κοκοβίκου πουλά το ΤΑΙΠΕΔ

Η τιμή που «έκλεισε» μετά από e-δημοπρασία είναι 40% υψηλότερη από την αρχική τιμή εκκίνησης

Σεισμός 6.1 βαθμών στα νησιά Τόνγκα
«Στοιχειωμένους» πύργους και το σπίτι της... κυρίας Κοκοβίκου πουλά το ΤΑΙΠΕΔ
Την πώληση ενός ακόμη ακινήτου έναντι τιμήματος 434.300 ευρώ, 40% άνω της τιμής εκκίνησης, ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα ηλεκτρονικών δημοπρασιών e-publicrealstate.gr.

Πλειοδοτήθηκε στα €434.300, τίμημα ιδιαίτερα ικανοποιητικό με δεδομένη την κατάσταση της αγοράς αλλά και τις επιπλέον επενδύσεις που απαιτούνται για την αναστήλωση του κτιρίου.

Κλείσιμο
Πρόκειται για το διατηρητέο ακίνητο ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής αξίας, επιφάνειας 372 τ.μ. που βρίσκεται επί της οδού Σμολένσκυ 4, στο Νέο Φάληρο.

Για το συγκεκριμένο σπίτι - πύργο όμως, οι αναφορές στο διαδίκτυο είναι ιδιαίτερες καθώς από πολλούς χαρακτηρίζεται ως στοιχειωμένο.

Στο πλαίσιο της πώλησης των 15 δημοσίων ακινήτων που προγραμματίζει το ΤΑΙΠΕΔ, πωλητήριο μπαίνει και στο «κινηματογραφικό» ακίνητο του... Αντωνάκη και της κυρίας Κοκοβίκου από τη γνωστή ελληνική ταινία «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα».

Το σπίτι, όπου γυρίστηκε η ταινία,  βρίσκεται στην οδό Τριπόδων 32 και είναι ένα παλιό αθηναϊκό κτίριο των αρχών του 1800, που κάποτε στέγαζε τη στρατιωτική διοίκηση των Τούρκων...

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης