Νέα ιστορικά ρεκόρ για την Wall Street

Νέα ιστορικά ρεκόρ για την Wall Street

Ξεπέρασε τα 15 τρισ. δολ. η χρηματιστηριακή αξία του S&P

Νέα ιστορικά ρεκόρ για την Wall Street
Μετά από μία παύση μερικών ημερών, Dow και S&P 500 συνέχισαν το "σπάσιμο" των ρεκόρ τους οδηγώντας τη Wall Street ακόμα υψηλότερα, στον απόηχο τον δηλώσεων Bernanke αλλά και των καλύτερων μακροοικονομικών στοιχείων που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας κι ενώ τα εταιρικά αποτελέσματα - σήμερα ανακοίνωσαν Morgan Stanley and UnitedHealth- συνεχίζουν να ξεπερνούν τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

Ο Dow Jones σημείωσε κέρδη 0,51% και βρέθηκε σε νέα υψηλά και στις 15.549 μονάδες. Νέο ιστορικό ρεκόρ και για τον S&P 500 0,48% στις 1.689 μονάδες ενώ ο Nasdaq σχεδόν αμετάβλητος έκλεισε στις 3.611 μονάδες.

Κλείσιμο
"Δεν θα σκληρύνουμε την πολιτική μας", ανέφερε ο Bernanke κατά τη διάρκεια  της ομιλίας του στο Κονγκρέσο.

Ο επικεφαλής της Fed πρόσθεσε πως καμία από τις δηλώσεις της στελεχών της κεντρικής τράπεζας περί επιβράδυνσης της πολιτικής στήριξης της αμερικανικής οικονομίας δεν συνεπάγεται αυστηρότερη πολιτική στο άμεσο μέλλον.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Fed δεν υπάρχει κάτι προκαθορισμένο για το μηνιαίο πρόγραμμα αγορά ομολόγων ύψους 84 δισ. δολαρίων, με στόχο την στήριξη της αμερικανικης οικονομίας και τόνισε ότι τα βραχυπρόθεσμα  επιτόκια θα παραμείνουν σε χαμηλά ποσοστά ακόμα και όταν η ανεργία πέσει κάτω από το 6,5 %...

Διαβάστε περισσότερα στο newmoney.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης